whatsapp

Teknoloji

KOBİ’ler cobot’larla tanışıyor

Dünyanın bir numaralı kolaboratif robot üreticisi Universal Robots, KOBİ’lerde dijital dönüşümü başlatıyor. “Dönüşüm için bugün başlayın” mottosuyla hayata geçirdiği kampanya ile KOBİ’leri cobot teknolojisiyle tanıştıraca...

23 Haziran 2021 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.141 kez okunmuştur

KOBİ’ler cobot’larla tanışıyor
KOBİ’ler cobot’larla tanışıyor

Dünyanın bir numaralı kolaboratif robot üreticisi Universal Robots, KOBİ’lerde dijital dönüşümü başlatıyor. “Dönüşüm için bugün başlayın” mottosuyla hayata geçirdiği kampanya ile KOBİ’leri cobot teknolojisiyle tanıştıracak olan şirket; KOBİ’lerin esnek üretimde verimini, rekabetini artırmayı ve Türkiye’nin dijital dönüşüm sürecine KOBİ’lerin aktif bir şekilde entegre olmasını hedefliyor.

İSTANBUL (İGFA) - Dünyanın 50 ülkesinde 55 bin cobot’uyla onlarca sektöre hizmet veren Universal Robots, cobot teknolojisinin KOBİ’ler için de ulaşılabilir olduğunu hayata geçirdiği kampanya ile duyurmaya hazırlanıyor. KOBİ’leri cobot teknolojisi ve sağladığı avantajlar hakkında bilgilendirecek şirket, KOBİ’lerin dijital dönüşümüne tam destek olacak.

Universal Robots Türkiye&MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, KOBİ’lerin ülke ekonomisiaçısından oldukça önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre; KOBİ’ler 2019'da toplam girişimlerin yüzde 99,8’ini oluştururken,Türkiye’deki işletmelerin 8,9 trilyon liralık yıllık cirosunun yüzde 65,5’i de KOBİ’ler tarafından gerçekleştirildi.Üretimde böyle büyük bir paya sahip KOBİ’lerden başlayacak bir dijital dönüşüm, ülke ekonomisiningeleceğine büyük katkı sağlayacak. Bu sebeple, Universal Robots olarak, Türkiye’nin üretimdekidijital dönüşümünde KOBİ’leri desteklemek için bir kampanya başlattık" dedi. Gök, dijital dönüşüme geçişte hızlı, etkin ve sürdürülebilir şekildeyol almalarını kolaylaştırmak istiyoruz.Bu kampanyamızınolumlu etkilerini kısa sürede göreceklerin inandıklarını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑