Kültür/Sanat

Kocaeli’de İzmit Belediyesi’nden kurtuluşun 100. yılına kalıcı hediye

Kocaeli'de İzmit Belediyesi, İzmit’in kurtuluşunun yıldönümüne özel olarak geliştirdiği kişiye özel isimli 28 Haziran görseliyle 100. yılda kalıcı bir iz daha bırakacak. KOCAELİ (İGFA) - İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun ...

27 Haziran 2021 Saat: 09:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 358 kez okunmuştur

Kocaeli’de İzmit Belediyesi’nden kurtuluşun 100. yılına kalıcı hediye
Kocaeli’de İzmit Belediyesi’nden kurtuluşun 100. yılına kalıcı hediye

Kocaeli'de İzmit Belediyesi, İzmit’in kurtuluşunun yıldönümüne özel olarak geliştirdiği kişiye özel isimli 28 Haziran görseliyle 100. yılda kalıcı bir iz daha bırakacak.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı İzmit’te coşkuyla kutlanacak. Hazırladığı etkinliklerle bağımsızlık coşkusunu en üst seviyede yaşatacak olan İzmit Belediyesi, geliştirdiği mini yazılımla da vatandaşlara kalıcı bir 28 Haziran hediyesi verecek. Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan uygulamayla vatandaşlar isimlerine özel olarak 100. yıl mesajına ulaşabilecek.
İSME ÖZEL MESAJI İNDİRİLEBİLECEK
https://file.izmit.bel.tr/28haziran linkini tıklayan vatandaşları, açılan ekranda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İzmit’in kurtuluşunda canlarını hiçe sayarak mücadele eden kahramanlarının görselleri ile İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet karşılıyor. Aynı ekranda vatandaşlardan adını yazması ve ardından yönlendirme butonuna tıklaması isteniyor.
SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILACAK
Giriş butonuna bastıktan sonra “İzmit’ in kurtuluşunun 100.yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anıyorum ve bu bağımsızlık mücadelesinde Atatürk ilkelerine sadık kalarak bu şanlı vatanı ve bayrağı daha ileriye taşıyacağıma söz veriyorum. #28haziran #bağımsızlıkmücadelesi #izmitinkurtuluşu” mesajıyla birlikte kişilerin adına özel fotoğraf otomatik olarak bilgisayar, tablet ya da telefonuna iniyor. Vatandaşlardan uygulamayı kullanması ve oluşturdukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşması bekleniyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑