whatsapp

Kültür/Sanat

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonunda Zeki Gündüz Güven Tazeledi

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu 2.Olağan genel kurulu sonrası Gebze basını ile kahvaltıda buluştu.

7 Şubat 2016 Saat: 13:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.786 kez okunmuştur

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonunda Zeki Gündüz Güven Tazeledi
Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonunda Zeki Gündüz Güven Tazeledi

Zeki Gündüz yeniden başkan seçildi

Merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli Hemşeri Dernekler Federasyonu 2.Olağan kongresinde  mevcut başkan Zeki Gündüz  güven tazeleyerek başkan seçildi.

Yapılan olağan genel kurulda başkan Vekilliğine Kırşehirliler Dernek başkanı Lokman Fatih Soylu, Muhasipliğe Sakaryalılar Derneği başkanı Sabri Emecan , Genel Sekreterliğe ise Eskişehirliler derneği başkanı Bülent Çevik  seçildi.

Kocaeli Hemşeri dernekler federasyonu bölge basınıyla gerçekleşen kahvaltılı toplantısına Seyfi İskender salonu ev sahipliği yaptı.

Dernek başkanları katıldı

Toplantıya Federasyon başkanı Zeki Gündüz, ve Federasyona bağlı Dernek Başkanları Kocaeli Kıurşehirliler Dernek başkanı Lokman Fatih Soylu, Sakaryalılar Dernek Başkanı Sabri Emecan , Kırım Romanya Tatar Türkleri dernek başkanı Necdet Gökdeniz , Konyalılar Derneği başkanı Kazım Olgun, Federasyon Kurucu Başkanı Erol Akalın,Sivaslılar Derneği yönetim kurulu üyesi Erol Ateş ve Darıca Erzurumlular Derneği başkanı Sezgin Polat katıldı.

Federasyonun çalışmaları değerlendirildi

Federasyonun çalışmaları hakkında bilgi veren kurucu başkan Erol Akalın, federasyon başkanı Zeki Gündüz ile başkan vekili Fatih Solu ve genel sekreter Bülent Çevik yaptıkları açıklamalar ile federasyonun çalışmalarına yön verdiler.

Basına Teşekkür Ettiler

Toplantıya katılan Gebze basınından  görüş ve öneri alan Federasyon genel sekreteri Bülent Çevik yaptığı konuşmada  “Genel kurul sonrası bizleri bu toplantımızda yalnız bırakmayan gazeteci Özden Demirci, İrfan Yormaz , Lale Kalaycıoğlu , Demokratik Gebze Gazetesine ve diğer gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ve minnetlerimizi sunarız” dedi.

**Özden Demirci

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑