whatsapp

Güncel

Kocaeli’ni Milli Forma ile Temsil Etmişti, Kağıtsporlu Öğretmenin Başarısı

Kocaeli’nden Erzurum’a öğretmen olarak atanan Eray Atalı, Narman’da doğal buz pisti yaparak, 200 öğrencinin spor yapmasına vesile oldu.

3 Şubat 2016 Saat: 10:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.419 kez okunmuştur

Kocaeli’ni Milli Forma ile Temsil Etmişti, Kağıtsporlu Öğretmenin Başarısı
Kocaeli’ni Milli Forma ile Temsil Etmişti, Kağıtsporlu Öğretmenin Başarısı

Uzun yıllardır Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ve milli takım formasını giyen milli buz hokey sporcusu Eray Atalı, geçtiğimiz yıl, Beden Eğitimi öğretmeni olarak, Erzurum’un Narman İlçesine atandı. Erzurum’un şirin beldesinde boş durmayan milli buz hokeyci Eray Atalı, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen’e giderek doğal buz pisti yapmak için kendisinden boş bir alan istedi. Atalı’nın bu talebini geri çevirmeyen Narman Belediye Başkanı İşleyen, Narman merkezde yer alan Kültür parkına kendisine gösterdi. Hemen kolları sıvayan Eray Atalı, buz zemini oluşturabilmek için 30 cm derinliğinde su çukuru yaptı. Hava şartlarının da buz pistinin oluşmasında olumlu etki göstermesiyle, doğal buz pisti bir hafta içerisinde hazır hale geldi.

Talepte Bulundu

Erzurum’un Narman İlçesi ilçe merkezinde Salih Zeki Dilek Ortaokulu’nda Beden Eğitimi öğretmeni olan Eray Atalı, aslen Narmanlı olan Ankara’da yaşayan Cezaevleri Genel Müdür yardımcısı Burhanettin Eser’e ulaşarak buz pateni ayakkabısı talebinde bulundu. Atalı’nın bu isteğini kırmayan Narmanlı bürokrat Eser, buz pateni ayakkabılarını hemen gönderdi. Buz pateni malzemelerine kavuşur kavuşmaz hemen çocuklara temel kayma eğitimi vermeye başlayan Eray Atalı bir ay içerisinde iki yüz çocuğa buz pateni eğitimi verdi. Amacının Erzurum gibi buz sporlarına elverişli bir şehrinde, büyük maliyetler olmadan da doğal ortamlar oluşturabileceklerini ve çocukların bu sporu öğrenerek buz sporlarıyla milli takımlar düzeyine kadar ulaşmalarını hedeflediklerini belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑