whatsapp

Yaşam

Kocaeli’nin üç köyüne doğal gaz geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın girişimleriyle üç kırsal mahalleye daha doğalgaz geliyor. KOCAELİ (İGFA) - Köy ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Bü...

9 Ağustos 2021 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 257 kez okunmuştur

Kocaeli’nin üç köyüne doğal gaz geliyor
Kocaeli’nin üç köyüne doğal gaz geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın girişimleriyle üç kırsal mahalleye daha doğalgaz geliyor.

KOCAELİ (İGFA) - Köy ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, istenilen taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi için ilgili mercilere talimat veriyor. Bu talimatların değerlendirilmesinin ardından ekipler hızlı bir şekilde çalışmalara başlıyor.

BÜYÜKAKIN TALEPLERİ İZGAZ’A İLETTİ, ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Başkan Büyükakın’ın ziyaret ettiği Gölcük’ün Nimetiye, Nüzhetiye ve Hasaneyn mahallelerinde vatandaşlardan doğalgaz talebi geldi. İZGAZ ile gerekli görüşmeleri yapan Başkan Büyükakın’ın kısa sürede doğalgaz altyapı çalışmaları için yetkililerden söz aldı. Her üç mahallede de incelemeler yapan İZGAZ ekipleri doğalgaz altyapı çalışmasına başladı.

ALTAY, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, yetkililerden bilgi aldı. Altay, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek Büyükşehir Belediyesi’nin, Başkan Büyükakın’ın talimatlarıyla vatandaşların her zaman yanında olacağını kaydetti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑