whatsapp

Spor

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Hedef Belirledi

Cimnastik branşında Kocaeli’nin lider kulübü olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü bir yandan çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken bir yandan da kurum içi iletişim faaliyetlerine devam ediyor…

16 Temmuz 2021 Saat: 09:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.008 kez okunmuştur

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Hedef Belirledi
Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Hedef Belirledi

Her kategoride cimnastik branşına yatırım yapan kulüp, 3-12 yaş gurupları içerisinde yaş ve seviye guruplarına göre organize edilen ve az sayıda oluşan guruplarıyla pandeminin getirdiği bir çok olumsuzluğa rağmen adeta geleceğin yıldız cimnastikçilerini yetiştirmeye devam ediyor.

TOPLANTIDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER

Kulüp Başkanı ve başantrenörü Tolga Havuç’un daveti üzere Başiskele Olimpik Cimnastik ve Spor Tesisleri’nde bir araya gelinen yemekli toplantıya kulüp yöneticileri, antrenörler ile birlikte diyetisyen Poyraz Aydaş, fizyoterapist Oğuz Gücin ve psikolog Sude Erenkaya katıldı…

Toplantıda ekip arkadaşlarına düşüncelerini ve değerlendirmelerini aktaran Başkan Havuç daha sonra katılımcıların düşüncelerini ve değerlendirmelerini dinledi.

"SIKINTILI VE ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ"

Program sonunda kısa bir açıklama yapan Başkan Havuç: ‘Çok zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemlerde, her şeye rağmen misyonumuz ve vizyonumuz doğrultusunda çalışarak arge çalışmalarımıza, tesis yatırımlarımıza, sporcularımıza ve velilerimize hizmet kalitemizden asla vazgeçmedik. Pandemi hepimize büyük bir ders oldu. Bizde her krize ve olumsuzluklara çok daha fazla hazırlıklı olacağız.

HAVUÇ, "HEDEFİMİZ 2028 OLİMPİYATLARI"

Artık imkânlarımız doğrultusunda temel hedefimiz alt yapılarımızdan daha çok cimanstikçi yetiştirerek milli takımlar ve 2028 Olimpiyatları olacaktır. Biz yöneticilerimizle, antrenörlerimizle ve tüm personellerimizle büyük bir aileyiz ve ekibiz. Tüm ekip arkadaşlarıma aidiyetlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’ Dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑