whatsapp

Spor

KOCAELİ ZULA TAKIMI SÜPER LİG'DE MÜCADELE EDECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Espor, kurduğu profesyonel erkek Zula Takımı ile Galatasaray'ın da bulunduğu Zula Süper Lig 7 Sezonu’nda mücadele edecek.

21 Mart 2021 Saat: 13:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.206 kez okunmuştur

Kocaeli Zula Takımı Süper Ligde mücadele edecek
KOCAELİ ZULA TAKIMI SÜPER LİG'DE MÜCADELE EDECEK
KOCAELİ (İGFA)-  E-Spor aktivitelerini yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdüren Kocaeli
Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Espor Kulübü, profesyonel erkek Zula Takımı’nı kurdu. Dijital ortamda Türkiye'nin en iyi 10 Zula erkek takımının kıyasıya mücadele etmeye başlayan ‘Zula Süper Lig 7 Sezonu’nda Kağıtspor Espor Erkek Zula Takımı da yarışıyor. Kağıtspor Espor Erkek Zula Takımı, Zula Süper Lig (ZSL) 7 Sezonu için hazırlıklarını tamamlarken, Galatasaray, Wildcast, Digital Athletics ve ABB Aski Espor Kulüpleri'nin de katılacağı platformda zorlu mücadeleler verecek.

9 hafta sürecek 90 maçlık maratonda tüm maçlar, cumartesi ve pazar günleri 14:00 - 21:00 arasında Zula Espor YouTube kanalı üzerinden canlı aktarılıyor. 7 Sezon'da, lig boyunca, KBB Kağıtspor Espor, Galatasaray, ABB Aski Espor, fastPay Wildcats, İstanbul Espor Kulübü, Çamlıca Espor, Gamers of Future, Sangal Esports, Digital Athletics ve BAL Espor takımları takımları kıyasıya mücadele edecek. Lig formatında, her takım birbiriyle 2 kez karşılaşacak. 9 hafta boyunca her takımın toplamda 18 maç yapacağı Zula Süper Lig 7 Sezonu'nda adrenalin zirveye çıkacak.

İLK MÜSABAKA BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Kağıtspor Espor ‘Zula Süper Lig 7 Sezonu’nda zorlu rakip Bornova Anadolu Lisesi Espor takımıyla karşı karşıya geldi. Zorlu rakip karşısında üstün bir oyun oynayan Kağıtsğor Espor mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

İnternet üzerinden online olarak gerçekleştirilecek olan ligde Kağıtspor Espor, Türkiye’nin en iyi 10 Zula Erkek Takımı ile kıyasıya yarışacak. Çekişmeli mücadelelere sahne olması beklenen ligde dengelerin nasıl değişeceği merak konusu olurken, Kağıtspor Espor Kulübü lige 5 as ve 1 yedek oyuncuyla katılacak.  Zula Erkek Takımı şu isimlerden oluştu: Muhittin "KBB`Jaxis" Eren, Erdem "KBB`KeeVz+" Şentürk, Oğuz "KBB`Syhtlex" Hekimoğlu, Mehmet "KBB`Always?" Örskıran, Emirhan "KBB`xon1e" Uçan, Tamer "KBB`taMMy" Tahtalı, M. Emre ''Major'' Yiğittekin (Koç) oyuncularıyla şampiyonluk için mücadele edecek.

ZULA AKADEMİ İÇİN DE KADRO OLUŞUYOR

Zula Rekabet Turnuvası'nda yarışacak takım için de kadro oluşturma çalışmalarına başlayan Kağıtspor Espor Kulübü, takımda yer almak isteyenlere sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşılmasını belirtti. Spor ve oyun sever gençleri profesyonel eğitmenler eşliğinde, bir çatı altında buluşturacak Kağıtspor Espor , takımda yer almak isteyenlerin
"https://www.instagram.com/kagitsporespor/?hl=tr" adresleri üzerinden başvuru
yapabileceğini bildirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑