whatsapp

Spor

KOÇAK AVRUPA BİLEK ŞAMPİYONU

Darıca Belediyesi Personeli Şampiyon Sporcumuz Atilla Koçak geçirdiği kaza nedeni ile bu sene gerçekleşen Bilek güreşlerine katılamadı. Şampiyonaya sporcumuzun veliahdı oğlu Oğuzhan Koçak Romanya Bükreş’te gerçekleşen müsabakalarda

10 Haziran 2016 Saat: 10:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.709 kez okunmuştur

KOÇAK AVRUPA BİLEK ŞAMPİYONU
KOÇAK AVRUPA BİLEK ŞAMPİYONU

Darıca Belediyesi Personeli  Şampiyon Sporcumuz Atilla Koçak geçirdiği kaza nedeni ile bu sene gerçekleşen Bilek güreşlerine katılamadı. Şampiyonaya katılan sporcumuzun veliahtı oğlu Oğuzhan Koçak Romanya Bükreş’te gerçekleşen müsabakalarda 4.kez Avrupa şampiyonu oldu.

ÜZÜLDÜĞÜ KADAR SEVİNDİ

Şampiyon sporcumuz Atilla Koçak Romanya Bükreş'te yapılan Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasına geçirdiği kaza nedeni ile katılamadı. Şampiyonaya katılamadığına bir anlamdada üzülmediğini belirten baba Koçak, oğlu Oğuzhan'ın 4.kez Avrupa şampiyonu olmasına çok sevindiğini belirtti.

BABASININ İZİNDEN YÜRÜDÜ

Darıcalı Bilek şampoiyonu baba oğul katıldıkları müsabakalarda Darıca'ya 4.kez şampiyonluğu getirdi.Avrupa şampiyonasına katılan Atilla Koçak’ın veliahtı Oğuzhan Koçak babasının izinden yürüyüp yine 4. kez Avrupa Şampiyonu oldu. 

BABAOĞULA TEBRİK

Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile şampiyonaya katılamayan sporcumuz Atilla Koçak'a Yedincigünhaber olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletirken katıldığı müsabakalarda 4.kez Avrupa şampiyonu olan oğlu Oğuzhan Koçak'ı başarısından dolayı halkımız adına tebrik ediyoruz.

 

Yedincigünhaber – Özden Demirci

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑