whatsapp

Siyaset

"KÖŞKER DOĞRU BİLGİ VERMİYOR"

CHP Gebze ilçe başkanlığının Hürriyet Mahallesinde düzenlediği toplantıda söz alan bölge sakinleri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in mahallenin proje alanı ilan edilmesi sonrası hak sahibi oldukları parsellerin tapuları konu

19 Mart 2016 Saat: 07:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.272 kez okunmuştur

"KÖŞKER DOĞRU BİLGİ VERMİYOR"
"KÖŞKER DOĞRU BİLGİ VERMİYOR"

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.  Önceki gün Hürriyet Mahallesi'nde  düzenlenen kahve toplantısında  bölgede ikamet eden parti üyeleriyle biraraya gelindi. Yapılan toplantıda  mahalle sakinleri CHP yöneticilerine sorunlarını ve düşüncelerini açıklama olanağı buldular. 

VATANDAŞ KAYGILARINI DİLE GETİRDİ

Bölge sakinleri yaptıkları konuşmalarda, Gebze Belediyesi'nin imar planlarının yapılıp imar uygulamaları yapılmadığından altyapı ve üstyapı ve doğalgaz hizmetlerinden mahrum kaldıklarını, çöp hizmeti alamadıklarını söylediler.  Mahalle sakinleri ayrıca, imarlı arazilerinin üzerine inşaat izini verilmediğini,  Gebze Belediyesi'nin proje alanı ilan etmesi nedeniyle hak sahibi oldukları parsellerin tapularının verileceği hususunda  halkın endişeli olduğunu,  belediye başkanı Adnan Köşker'in kendilerine doğru bilgi ve paylaşımda bulunmadığını ifade ettiler.  Bölgede ikamet eden vatandaşlar kendilerinin mağdur edileceğine ilişkin olarak emareler olduğunu da belirterek, mahalle halkının birlik ve bütünlük içinde olması gerektiği vurgulandı. 

GENÇLERİN VE KADINLAR SİYASETTE ETKİN OLSUN

Öte yandan mahalle sakinleri CHP'nin mahallelerde  üyeleriyle ve halkla buluşmasının önemine değinerek  gençlerin ve kadınların siyasette daha etkin olması gerektiğini de ifade ettiler. Huriyyet Mahallesi'nde ki toplantıya  CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun,  il yönetim kurulu üyesi Hikmet Koçoğlu,  meclis üyeleri  Eşref Emin Güzey, Serkan Davutoğlu, Yılmaz Bulut,  Neşe Celepoğlu, CHP  ilçe yönetim kurulu üyeleri ile parti üyeleri katıldı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑