whatsapp

Ekonomi

KRONE, İKİNCİ YATIRIMINI GEBZE’DE YAPTI

Almanya’nın lider treyler markası Krone, Tire’deki 10 bin adet kapasiteli üretim tesisinin ardından ikinci yatırımını Gebze’ye yaptı.

20 Mayıs 2016 Saat: 17:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.651 kez okunmuştur

KRONE, İKİNCİ YATIRIMINI GEBZE’DE YAPTI
KRONE, İKİNCİ YATIRIMINI GEBZE’DE YAPTI

 

 

Krone Center Gebze; satış, satış sonrası, yedek parça ve ikinci el operasyon merkezi olarak hizmet veriyor. Krone Center’ın dün E-5 yanyol üzeri İstanbul caddesinde yapılan açılış törenine; Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala, Krone Almanya Uluslararası Satış Direktörü Andreas Völker, lojistik sektörünün önemli davetlileri katıldı.

 

SATIŞ VE SATIŞ SONRASINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, “İstanbul’a çok yakın bir konumda hizmete aldığımız Krone Center Gebze ile satış, satış sonrası, yedek parça ve ikinci elde müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamaya hazırız. Tesisimiz 100 metrekaresi kapalı toplamda 4 bin metrekarelik bir alanda yer alıyor. Ayrıca buraya 1 kilometre uzaklıkta 5500 metrekarelik bir ikinci el park alanımız da mevcut. Krone Center’da toplam 1 milyon euro’luk yedek parça stokumuz bulunuyor” dedi.

 

 

YURT GENELİNDE 32 SERVİS NOKTASI

Krone’nin son yıllarda özellikle servis konusunda büyük yatırımlar yaptığını ve tüm Avrupa'da yaygın bir servis ağı ile hizmet verdiğine dikkat çeken Akgün, “Türkiye'deki müşterilerimize de bu alanda en iyi şekilde hizmet sunabilmek için tüm ülkede servis ağına sahip olmayı hedefledik ve bu hedefimizi gerçekleştirdik. Tüm Türkiye genelinde sahip olduğumuz servis noktasını 32’ye çıkardık. Krone Center, yurt çapındaki tüm servis noktalarımıza yedek parça teminini sağlayacak. Bu tesis sayesinde müşterilerimizin serviste bekleme sürelerini minimuma indirerek operasyonlarının kesintisiz sürmesini amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Akgün, Krone Center’da ikinci el markası KroneUsed satışlarına da başladıklarını vurguladı. Krone Almanya Uluslararası Satış Direktörü Andreas Völker de kısa bir konuşma yaparak, Türkiye pazarını önemsediklerini ve Krone ailesinin Türkiye’ye güvendiğini ve inandığını söyledi.

 

 

 

YEDİNCİGÜNHABER – Özden DEMİRCİ

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑