whatsapp

İGF

Kütahya'da Şelale Park şekilleniyor -

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 75. Yıl Mahallesi’ndeki Şelale Park’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya'da alt ve üst yapı yatırımlarını tüm hızıyla yerel belediye, bir taraftan da m...

27 Eylül 2022 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 148 kez okunmuştur

Kütahya'da Şelale Park şekilleniyor -
Kütahya'da Şelale Park şekilleniyor -

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 75. Yıl Mahallesi’ndeki Şelale Park’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya'da alt ve üst yapı yatırımlarını tüm hızıyla yerel belediye, bir taraftan da mevcut parklarda imalat, tadilat ve bakım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Bu kapsamda; saha çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 75. Yıl Mahallesi’nde yapımına başlanılan Şelale Park’ta incelemelerde bulundu.

Çalışanlarla sohbet edip bilgi alan Başkan Işık, parktaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Başkan Işık, hemşehrilerimizin ve çocuklarımızın, parklarda daha konforlu ve güvenli vakit geçirebilmeleri için çalışmaların planlanan program dahilinde devam edeceğini ifade etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑