whatsapp

İGF

KİYÜ'de Erasmus+ Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi -

Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı, Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.KİLİS (İGFA)- 7 Aralık Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisin...

11 Mart 2022 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 101 kez okunmuştur

KİYÜ'de Erasmus+ Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi -
KİYÜ'de Erasmus+ Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi -

Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı, Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

KİLİS (İGFA)- 7 Aralık Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisinden Öğretim Görevlisi Yusuf Avar, Erasmus+ değişim programı hakkında bilgiler verdi.

Programların öğrencilere ve topluma kazanımları üzerinde duran Avar, Erasmus+ değişim programının başvuru şartlarını açıkladı. Avar, daha sonra Üniversitede devam eden Erasmus+ online başvurularının 11 Mart’ta biteceğini vurguladı. Erasmus+’a hangi dönemlerde gidildiği, başvuru ve seçim süreci, hibe miktarları, ders denklikleri, pasaport, vize işlemleri ve konaklama gibi konular hakkında da bilgiler verdi. Toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑