whatsapp

Güncel

Malatya'da Polis Kantini tamamlandı -

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol kapsamında Yeşilyurt ilçesi Karakavak Mahallesi’nde yapımına başlanan Polis Kantininde çalışmalar tamamlandı.MALATYA (İGFA) - Malaty...

14 Aralık 2023 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 80 kez okunmuştur

Malatya'da Polis Kantini tamamlandı -
Malatya'da Polis Kantini tamamlandı -

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol kapsamında Yeşilyurt ilçesi Karakavak Mahallesi’nde yapımına başlanan Polis Kantininde çalışmalar tamamlandı.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde yapımı tamamlanan Polis Kantinin projesinde kapalı inşaat alanı 2 bin 300 metrekare, oturum alanı ise 1000 metrekareden oluşuyor.

Yapımı tamamlanan Polis Kantini hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Aknişan, “Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında yaptığımız protokoller kapsamında yapımı tamamlanmak üzere olan Polis Evi ve daha önce yapımını tamamladığımız Sümer Polis Karakolu ile beraber Polis Kantini inşaatımızı da bitirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz bu çalışmalar birer dönüşüm projesidir. Bilindiği gibi polis lojmanlarının olduğu alanda polis kantinimiz hizmet veriyordu. Hem polis lojmanlarımız hem de polis kantinimiz artık ekonomik ömrünü bitirmişti. Bu nedenle yeni bir polis kantini yapma ihtiyacı hasıl olmuştu. Bizler de Emniyet Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bu işimizi protokole bağlayarak, Polis Kantimizi, Sümer Polis Karakolumuzu ve Polis Evi inşaatlarımızı başlattık. Protokol yükümlülüğümüzde olan Polis Kantimizi, Sümer Polis Karakolumuzun yapımını tamamladık, Polis Evi çalışmalarımız ise bitme aşamasına geldi" dedi.

Polis Kantini'nin bodrum katında depo alanı, sığınak, mal kabul, pano odası ve su deposu yer aldığını ifade eden Aknişan, "Zemin katında ise market alanı, et, sebze-meyve soğuk oda, ofisler, yemekhane, mescit ve sistem odası bulunurken, yönetim ve idari alanların ofisleri de asma katta yer alıyor. Aynı zamanda projenin çevre düzenlemesi, alt yapısı, asfalt çalışmalarını da yine Büyükşehir Belediyesi olarak tamamladık. Bu projenin yapımında çok ciddi gayretler sarf eden Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Polis Kantinimizin Malatyalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑