whatsapp

İGF

Malatya olası afetlere karşı eğitimleniyor -

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından devam eden hizmetiçi eğitimleri kapsamında Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş personelleri ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına yönelik afetlere hazır...

3 Haziran 2022 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 133 kez okunmuştur

Malatya olası afetlere karşı eğitimleniyor -
Malatya olası afetlere karşı eğitimleniyor -

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından devam eden hizmetiçi eğitimleri kapsamında Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş personelleri ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına yönelik afetlere hazırlık eğitim programı düzenlendi.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş personelleri ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına yönelik, yangın sırasında yapılması gerekenlerle ilgili olarak yangın güvenliği eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Personeli Seyfullah Soylu, eğitimler sırasında acil bir durumda tahliye kapılarının kullanılması, acil durum toplanma alanlarının belirlenmesi, olası yangın anında yapılması gerekenler ve yangın tüpünün nasıl kullanılacağı gibi konular hakkında bilgiler aktararak insanlarımızın bilgilendirmeye çalıştıklarını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑