whatsapp

Ekonomi

MALİYE BAKAN AĞBAL, TÜRKİYE EKONOMİSİNİ “GTO”DA ANLATTI

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katılımı ile “Türkiye Ekonomisi ve Reform Gündemi” konulu toplantı Gebze Ticaret Odası’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

5 Mart 2017 Saat: 13:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.632 kez okunmuştur

MALİYE BAKAN AĞBAL, TÜRKİYE EKONOMİSİNİ “GTO”DA ANLATTI
MALİYE BAKAN AĞBAL, TÜRKİYE EKONOMİSİNİ “GTO”DA ANLATTI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gebze’nin OSB’leri, Tübitak Mam, Tüsside, TSE, bilişim vadisi, araştırma geliştirme kuruluşları ve Gebze Teknik Üniversitesi iledünyaya ayak uydurmayı başaran bir yer olduğunun altını çizerken, “gebze’nin ülkemizin kalbinin attığı yer” olduğunu belirtti.

Bölgemizin vergi tahakkuk tahsilatındaki başarısını ve birinciliğini tebrik etti. Ülkemizin ekonomik gündemine ilişkin bilgilendirme yaparken, yakın zamanda açıklanması beklenen ekonomik paketlerin müjdesini verdi.

 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in açılış konuşmasını yaptığı toplantı, il ve ilçelerin protokolü, siyasi parti temsilcilerinin, Oda Başkanlarının, OSB Başkanlarının, STK ve SİAD temsilcilerinin, meclis divanının, yönetim kurulu üyelerinin, meclis üyelerinin, meslek komite üyelerinin, kadın, genç disiplin kurulu üyeleri ve basının yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Başkan Çiler,  konuşmasına bölge ve GTO’ya ilişkin istatiki bilgiler vererek başlarken, Maliye Bakanımıza ekonomik hayatın canlanmasına ilişkin yapılan düzenlemeler, GTO’nun talepleri arasında yer alan ve 8 Nisan 2015 tarihinde yapılan TOBB 8. TİCARET ve SANAYİ ŞURASI’nda yetkililer önünde dile getirilen “VERGİDE ÖDÜLLENDİRME SİSTEMİ”nin iktisadi hayatımıza kazandırılmasından dolayı teşekkür etti ve Bakanının Odamıza ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Toplantıda “Milli İstihdam Seferberliği”ne de dikkat çeken Çiler, tüm sanayici ve işadamları olarak bölgemizin 2016 yılında edindiği istihdam şampiyonluğunu bu seferberlikle kuvvetlendirerek, 2017 yılında da istihdamda öncü olmanın hedefleri olduğunu belirtti.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑