whatsapp

Yaşam

Manisa’da Gölmarmara kurtuluşunu Zakkum’la kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’nın kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla Gölmarmara Belediyesi iş birliğiyle müzik grubu Zakkum’u vatandaşlarla buluşturdu.MANİSA (İGFA) - Manisa Gölmarmara’nın düşman işg...

7 Eylül 2026 Saat: 15:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 27 kez okunmuştur

Manisa’da Gölmarmara kurtuluşunu Zakkum’la kutladı
Manisa’da Gölmarmara kurtuluşunu Zakkum’la kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’nın kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla Gölmarmara Belediyesi iş birliğiyle müzik grubu Zakkum’u vatandaşlarla buluşturdu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Gölmarmara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü, Zakkum konseriyle kutlandı. 6 Eylül Parkı’nı dolduran Gölmarmaralılar, grubun sevilen şarkılarına hep birlikte eşlik ederek kurtuluş coşkusunu yaşadı.

“KAVANOZ” KISA FİLMİ GÖSTERİLDİ

Konser öncesinde Gölmarmara’da çekimleri gerçekleştirilen “Kavanoz” adlı kısa film izleyiciyle buluştu. Gösterimin ardından filmin yönetmeni Onur Özkan ve yapımcısı Naciye Eralp sahneye çıkarak filmin Gölmarmara’daki çekim süreci hakkında bilgi verdi.

Programın bu bölümünde Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan tarafından yönetmen Onur Özkan ve yapımcı Naciye Eralp’e çiçek ve hediyeler takdim edildi.

ZAKKUM’DAN KURTULUŞ COŞKUSU

Kısa film gösteriminin ardından sahneye çıkan Zakkum, sevilen şarkılarını Gölmarmaralılar için seslendirdi. Alanı dolduran vatandaşlar şarkılara hep birlikte eşlik ederken, konser boyunca renkli görüntüler oluştu.

Konser sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ata Temiz ve Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan tarafından Zakkum grubuna çiçek ve hediyeler takdim edildi.

BAŞKAN AYKAN’DAN TEŞEKKÜR

Takdimin ardından konuşan Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, kurtuluş yıl dönümünü vatandaşlarla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün 104’üncü kez atalarımızın bize emanet ettiği Gölmarmara’da kurtuluşumuzu kutluyoruz. Bugün iyi ki Zakkum’la birlikteyiz. Bize bu organizasyonu yapmamızda her zaman çok büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya çok teşekkür ederiz. Genel Sekreter Yardımcımız Ata Temiz’e de bizimle olduğu için çok teşekkür ederiz” dedi.

Çiçek ve hediye takdiminin ardından gecenin anısına Zakkum grubu, Ahmet Ata Temiz ve Cem Aykan ile birlikte sahnede özçekim yapıldı. Zakkum’un performansıyla devam eden gece, Gölmarmaralıların yoğun katılımı ve coşkusuyla tamamlandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑