İGF

Manisa’dan ‘sebep olma’ mesajı

Ülkemizin farklı kesimlerinde meydana gelen orman yangınları ciğerlerimizi yakarken Manisa Büyükşehir Belediyesi de farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim M...

3 Ağustos 2021 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 149 kez okunmuştur

Manisa’dan ‘sebep olma’ mesajı
Manisa’dan ‘sebep olma’ mesajı

Ülkemizin farklı kesimlerinde meydana gelen orman yangınları ciğerlerimizi yakarken Manisa Büyükşehir Belediyesi de farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde görev yapan öğretmenler ormanlarımızı korumak amacıyla harekete geçerek, Kent Ormanı’nda yangına neden olabilecek olan atıkları topladı. Düzenlenen etkinlikte öğretmenleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da yalnız bırakmadı.

Ormanlık alanın çöp alana dönüştüğünü, vatandaşların da bu konuda biraz duyarlı olması gerektiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Her tarafta şişeler, pet bardaklar, yenilen yiyeceklerin atıkları… Burası bir ormandan ziyade çöp alana dönüşmüş durumda. Yukarıda çöp konteyneri var. Çöp konteynerleri bomboş. Biz de ormanımızı korumak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Dışarıda 45 derece sıcaklık var. Burada yangın olmaması gerçekten mucize. Öğretmen arkadaşlarımızla beraber, Kent Ormanı’nda temizlik çalışması yapacağız. Gönül istiyor ki, tekrar geldiğimizde bıraktığımız temizlikte bulalım. Vatandaşlarımıza bu konuda uyarıda bulunmak istiyoruz. Bu vatan, bizim vatanımız. Bu vatanı korumalıyız. Bu vatanı koruyacak olan insanlar da bizleriz. Lütfen dikkat edelim” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑