whatsapp

İGF

Manisa Demirci’de içme suyu kaynaklarına yakın mercek

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Altyapı, Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu üyeleri, Ağustos ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesinde Demirci ilçesinde bir araya geldi. MANİSA (İGFA) - İlç...

3 Ağustos 2021 Saat: 14:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 125 kez okunmuştur

Manisa Demirci’de içme suyu kaynaklarına yakın mercek
Manisa Demirci’de içme suyu kaynaklarına yakın mercek

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Altyapı, Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu üyeleri, Ağustos ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesinde Demirci ilçesinde bir araya geldi.

MANİSA (İGFA) - İlçenin cazibeli su kaynaklarında tek tek inceleme yapan ve bu kaynakların değerlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunan karma komisyon üyeleri, MCBÜ Demirci Eğitim Fakültesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileriyle toplantı gerçekleştirdi.  

Manisa’nın su kaynaklarının tespiti, bu kaynakların doğru kullanılması, içme suyu tasarrufu gibi konularda çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Altyapı, Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu üyeleri, Ağustos ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesinde Demirci ilçesini ziyaret etti.

Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Altyapı, Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu üyelerinin ilçedeki ikinci durağı Demirci Belediyesi oldu. Demirci Belediye Başkanvekili Mustafa Ünlü’yü ziyaret eden meclis üyeleri, ilçeye gerçekleştirdikleri ziyaretin detayları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonunda Demirci Belediye Başkanvekili Ünlü, komisyon üyelerine hediye takdim etti. Ziyaretin ardından Demirci Belediyesi Toplantı Salonu’nda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, MCBÜ Demirci Eğitim Fakültesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerinin yer aldığı su kaynaklarıyla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑