Eğitim

Manisa’nın minik ressamlarından sergi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi minik ressamları, geride kalan eğitim sezonunda yapmış oldukları resimlerden oluşan sergiyi beğeniye sundu. MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Merkezle...

17 Haziran 2021 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 274 kez okunmuştur

Manisa’nın minik ressamlarından sergi
Manisa’nın minik ressamlarından sergi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi minik ressamları, geride kalan eğitim sezonunda yapmış oldukları resimlerden oluşan sergiyi beğeniye sundu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören minikler yaptıkları resimleri beğeniye sundu.

Kültür ve Sanat Merkezleri öğretmenlerinin de katıldığı serginin açılışı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan’ın kestiği kurdele ile gerçekleşti. Sergide yer alan resimler hakkında bilgi alan Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, resimleri tek tek gezerek, eser sahibi öğrencilerden bilgi aldı. Öğrenci velilerinin de yer aldığı sergi, 21 Haziran Pazartesi gününe kadar gezilebilecek. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑