Eğitim

Manisa Şehzadeler’de su tasarrufu bilinci

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinde bulunan Sultan Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine su tasarrufu eğitimi verdi. MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, son dönemlerde yaşanan kuraklık ...

3 Ağustos 2021 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 348 kez okunmuştur

Manisa Şehzadeler’de su tasarrufu bilinci
Manisa Şehzadeler’de su tasarrufu bilinci

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinde bulunan Sultan Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine su tasarrufu eğitimi verdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, son dönemlerde yaşanan kuraklık ve bu duruma nasıl engel olunabileceğini anlatmak amacıyla, 2018 yılından bu yana 10 binden fazla öğrenciye ulaşarak su tasarrufu konusunda eğitim verdi.

Yaz aylarında da Kur’an Kursu öğrencilerine eğitimler verilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş ve yetkili personeller, Şehzadeler ilçesinde bulunan Sultan Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine su tasarrufu konusunda bir eğitim verdi. Eğitimi öğrencilerle birlikte velileri ve hocaları da takip etti.

Abone İşleri Dairesi Başkanı Akbaş, öğrencilerden suyu tasarruflu kullanmalarını ve ailelerine de bu eğitimde öğrendiklerini anlatmalarını istedi. Eğitim sonunda öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyeleri verildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑