whatsapp

Eğitim

Manisalı LGS şampiyonu MABEM'lilerle buluştu -

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmeti olan MABEM’de kurs alan ve geçtiğimiz yıl LGS Türkiye Şampiyonu olan Deren Güler, 2024 LGS’ye hazırlanan MABEM öğrencileriyle buluştu.MANİSA (İGFA) -MABEM’de kurs alan ve 2023 yılındaL...

2 Mayıs 2024 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 102 kez okunmuştur

Manisalı LGS şampiyonu MABEM'lilerle buluştu -
Manisalı LGS şampiyonu MABEM'lilerle buluştu -

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmeti olan MABEM’de kurs alan ve geçtiğimiz yıl LGS Türkiye Şampiyonu olan Deren Güler, 2024 LGS’ye hazırlanan MABEM öğrencileriyle buluştu.

MANİSA (İGFA) -MABEM’de kurs alan ve 2023 yılındaLiselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye Şampiyonu olan Deren Güler, 2024 yılının öğrencileri ile buluştu.

2023 LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayıp, 500 tam puan alan Yunusemre MABEM öğrencisi Deren Güler, Atatürk Gençlik Merkezi konferans salonundabir araya geldiği MABEM öğrencileri ile tecrübelerini paylaştı. 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde MABEM öğrencisi olan Deren Güler, bu yıl sınava girecek öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

LGS şampiyonuna en çok, sınav hazırlık sürecinin son anlarını nasıl değerlendirdiği ve stresle nasıl başettiği yönünde sorular yöneltildi. Bol soru çözerek genel tekrarlar yapmalarını tavsiye eden Deren Güler de, stres yapmayı gerektirecek bir durum olmadığını, LGS sınavının MABEM’in seri denemelerinin bir devamı gibi olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑