whatsapp

Siyaset

MECLİSTE SU ZAMMI TARTIŞILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis oturumunda suya yapılan zam tartışma konusu oldu. CHP7li Hüseyin Yılmaz, bu yıl zam yapılmasını doğru bulmadıklarını belirtirken, Tahir Büyükakın ise tarifelerin otomatik olarak ayarlandığını sö

14 Şubat 2016 Saat: 09:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.486 kez okunmuştur

MECLİSTE SU ZAMMI TARTIŞILDI
MECLİSTE SU ZAMMI TARTIŞILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin şubat ayı olağan meclis toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı. Meclis oturumuna il dışında olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yerine İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan başkanlık yaptı.

 SURİYELİLERE KURS

Meclis oturumunda söz alan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Doğan, “Suriye’den gelen kişiler için kurslar açılmaya başlandı. Çocuklara okuma yazma kursları, iş kurmaları gündeme getirildi” derken, CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ise su zammı ile ilgili söz aldı.

SU ZAMMI TARTIŞILDI

Yılmaz, “Suya neden zam yapıldı? Barajlar dolu iken su zammı neden yapılabilir ki... Bu sene zam yapılmasaydı” derken, Genel Sekreter Tahir Büyükakın ise, “Tarife ayarları her yıl otomatik olarak ayarlanmaktadır. Meclis tarafından alınan karardır. İSU meclisinde bu gündeme gelmelidir” karşılığını verdi.

 AVM ÖNÜNDEKİ YOL

41 AVM önünden geçen yolu firma tarafından yapılacağının açıklandığını da dile getiren CHP’li Hüseyin Yılmaz, “Fakat burada Büyükşehir personeli çalışıyor. Bu yolu kim yapıyor?” diye sordu. Yılmaz’ın sorusuna yanıt yine Genel Sekreter Büyükakın’dan geldi. Yolun maliyetinin 25 milyon TL olduğunu belirten Büyükakın, “Masrafı nı firma karşılıyor. Yolu ise Büyükşehir yaptırıyor. Çalışma eylül ayında bitecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑