whatsapp

Siyaset

Memleket Partisi Kocaeli yönetimi belli oldu

İl Başkanı Nejat Bayhan’ın yönetim kurulu listesi Genel Başkan Muharrem İnce’den onay aldı. 28 kişilik yönetim kurulu daha çok genç isimlerden oluşuyor.

26 Haziran 2021 Saat: 13:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.174 kez okunmuştur

Memleket Partisi Kocaeli yönetimi belli oldu
Memleket Partisi Kocaeli yönetimi belli oldu

Muharrem İnce’nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi, Kocaeli İl Başkanı olarak Nejat Bayhan’ı görevlendirdi. Bayhan da yetkiyi alır almaz yönetim kurulu için kolları sıvadı. Önceki gün listeyi tamamlayan Bayhan, onay için Muharrem İnce’yi ziyaret etti. İnce de kurucu yönetim kuruluna onay verdi. Başkan dahil 28 kişiden oluşan kurucu yönetimde daha çok gençler yer aldı. Eski  CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, eski Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şüheyda Polat gibi isimler yönetimde bulunuyor. Memleket Partisi Kurucu Kocaeli Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

KİMLER YÖNETİMDE?

Başkan Nejat Bayhan, Murat Erinç, Hatice Güler, Ozan Haznedaroğlu, Gökhan Emre Sarı, Rıfat Hakan Bekar, Günay Güney, Sonay Özdemir, Esra Salış, Gökhan Sezgin, Fatma Ergül, Mert Gürenç, İsmail Aşak, Sedat Tiryaki, Şaban Sarıkaya, Sıla Özkaraman, Şüheyda Polat, Berçin Kılıçoğlu, Adalet Cibil, Şuayip Yağar, Sinan Durmuş, Fahrettin Bostan, Şahin Aslantepe, Olcay Palancı, Ergün Karaman.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑