whatsapp

İGF

Meslek lisesi öğrencileri ailelerle buluşuyor -

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “Meslek lisesi öğrencileri ailelerimizle buluşuyor” projesi kapsamında öğrenciler tarafından tamirat yapılan evleri ziyaret etti.OSMANİYE (İGFA) - Vali Dr. Erdinç Yılmaz “Meslek Lisesi Öğrencileri A...

10 Haziran 2022 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 226 kez okunmuştur

Meslek lisesi öğrencileri ailelerle buluşuyor -
Meslek lisesi öğrencileri ailelerle buluşuyor -

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “Meslek lisesi öğrencileri ailelerimizle buluşuyor” projesi kapsamında öğrenciler tarafından tamirat yapılan evleri ziyaret etti.

OSMANİYE (İGFA) - Vali Dr. Erdinç Yılmaz “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında öğrenciler tarafından yapılan tamiratın devam ettiği iki evi ziyaret etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak da yer aldı. 

Proje hakkında Vali Yılmaz’a bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Mesleki Eğitim Merkezi ve Meslek Liseleri işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında, il merkezi ve ilçelerimizde ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edildiğini; öğrencilerin bu ailelerin evlerine giderek gerekli tamirat ve tadilatları ücretsiz yaptıklarını kaydetti. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, proje kapsamında şu ana kadar il merkezi ve ilçelerimizde toplam 275 ailenin evinde tamirat yapıldığını söyledi.

Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Reşit Pırnaz ise, yapılan tamirat ve tadilatlar hakkında Vali Yılmaz’a bilgi verdi. Okul Müdürü Pırnaz, tamirat ve tadilatların yanı sıra evlerdeki bozuk olan çamaşır makinesi, klima, buzdolabı gibi ev eşyalarının da öğrenciler tarafından onarımının yapıldığını belirterek, projenin temel amacının yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi olduğunu kaydetti.

Ziyaretleri sırasında tamirat yapılan evin pencere demirlerinin bir bölümünü boyayan ve tamir edilen dolabın kapak montajını yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz,  ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, ““Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde, okullarımız ailelerimizin evlerinde onarım yapıyorlar, eksiklerini tamamlıyorlar. Bu anlamda, bu sene 275 ailenin ihtiyacını karşıladılar. Bu proje çok anlamlı, çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi. Projemiz devam ediyor, ben de bugün bu proje kapsamında iki ailemizin evinde yapılan çalışmaları yerinde gördüm ve projenin ne kadar anlamlı ve başarılı olduğuna, ailelerimizin de bundan çok memnun olduğuna şahit oldum. İl Milli Eğitim Müdürümüzü, ekibini ve Meslek Liselerimizi kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyareti sırasında çocuklara da hediyeler verdi. Evlerinde tamirat ve tadilat yapılan vatandaşlar başta Vali Yılmaz olmak üzere projede emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑