100. Yıl Darıca Koşusu İçin Kayıtlar Başladı

18 Ocak 2023 Saat: 22:30
100. Yıl Darıca Koşusu İçin Kayıtlar Başladı
Darıca Belediyesi tarafından organize edilen 100. Yıl Darıca Koşusu, 12 Mart Pazar günü koşulacak. Katılımcılar kayıtlarını belediyenin resmi internet sitesi www.darica.bel.tr üzerinden elektronik olarak yapabilecek.

Sporu ve sporcuyu destekleyen, önemli spor organizasyonları ile sporda da marka ilçe olma yolunda ilerleyen Darıca Belediyesi, 100. Yıl Darıca Koşusu ile sporseverleri buluşturacak. Darıca Belediyesi ile Tempo Atletizm işbirliğinde düzenlenecek olan etkinlik, 12 Mart Pazar günü saat 10.00’da gerçekleşecek. Bayramoğlu Balyanoz Koyu’ndan başlayacak olan ve 10 kilometre koşusu olarak gerçekleştirilecek etkinlikte dereceye girenlere ödüller verilecek.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

Her kesimden vatandaşın koşabileceği 100. Yıl Darıca Koşusu’ndaki amaç Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusunu paylaşmak ve yenilenen görünümüyle büyüleyen Balyanoz Koyu’nu, spor aracılığıyla halkla buluşturarak, sosyalleşmeye katkı sunmak. Türkiye Atletizm Federasyonu ve WA yarışma kurallarına uygun olarak gerçekleşecek koşu, herkese açık olup yabancı sporcular katılamayacak. Kadın ve erkek genel kategorilerinde dereceye giren sporculara madalya, kupa ve para ödülü verilecek.

DARICA’NIN MARKA DEĞERİNE KATKI

Darıca’yı spor şehri yapmak adına canla başla çalıştıklarını ifade eden ve ilçenin marka değerine katkı sağlayacak etkinliğe sporseverleri davet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlçemizin her alanda kalkınması ve gelişmesi için yatırımlarımız devam ediyor. Türkiye yüzyılının başlangıcı olan ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız bu özel yılda ilçemizin de marka değerine katkı sunacak etkinliklere imza atmak istiyoruz. Bu kapsamda 12 Mart Pazar günü gerçekleştireceğimiz 100. Yıl Darıca Koşusu ile spor şehri Darıca hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir organizasyon düzenleyeceğiz. Spora ilgiyi arttırmak ve herkesi spora teşvik etmek amacıyla düzenleyeceğimiz etkinlik inanıyorum ki ilçemizin marka değerine de katkı sunacak. Yenilenen yüzüyle Balyanoz Koyu’nun da tanıtımına vesile olacak etkinliğe tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız