Gebzespor’a geçer not: 2-1

18 Ocak 2023 Saat: 23:30
Gebzespor’a geçer not: 2-1
Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Gebzespor, kamptaki ilk hazırlık maçında Tirespor’u 2-1 mağlup etti.

Mücadeleye; Arif, Murat, Fırat, Şervan, Oluş, Yusuf, Mert, Berke, Burak, Ahmetcan, Serkan ilk 11’i ile çıkan Mor Menekşeler’e galibiyeti getiren golleri Berke ve altyapıdan A takıma dahil edilen Yiğit kaydetti. İlk hazırlık sınavında iyi sinyaller veren Gebzespor, ikinci hazırlık maçında 19 Ocak Perşembe günü Karabük İ.Y takımı ile karşı karşıya gelecek.

BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ’DEN ANTALYA ÇIKARMASI

Öte yandan Gebzespor’u ilk hazırlık maçında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de yalnız bırakmadı. Mor beyazlı ekibimizi kampta ziyaret eden Başkan Büyükgöz, takımına moral vererek güvenini dile getirdi. Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Büyükgöz, “İnanıyorum ki bu kamp süreci ligin ilk yarısını lider tamamlayan Gebzespor'umuzu fiziksel ve mental olarak ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlayacak. Takımımıza güvenimiz tam” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız