Asayiş

Muğla Büyükşehir’in veterinerleri kaplumbağayı hayata bağladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteriner ekipleri, kaza sonucu üzerinden araba geçen kaplumbağayı tedavi etti. Kabuğunda kırıklar ve vücudunda büyük yaralar oluşan kaplumbağa ölmek üzereyken, ekiplerin müdahalesiyle tekrar hayata kavuştu....

15 Haziran 2021 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.352 kez okunmuştur

Muğla Büyükşehir’in veterinerleri kaplumbağayı hayata bağladı
Muğla Büyükşehir’in veterinerleri kaplumbağayı hayata bağladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteriner ekipleri, kaza sonucu üzerinden araba geçen kaplumbağayı tedavi etti. Kabuğunda kırıklar ve vücudunda büyük yaralar oluşan kaplumbağa ölmek üzereyken, ekiplerin müdahalesiyle tekrar hayata kavuştu.

MUĞLA (İGFA) - Muğla'da bugüne kadar binlerce tıbbi müdahale ile birçok can dostu sağlığına kavuşturan Büyükşehir Belediyesi Veteriner ekiplerinin son misafiri kaza geçiren bir kaplumbağa oldu.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi önündeki otoparkta kaza sonucu üzerinden araç geçen kaplumbağanın kabuğunda önemli kırıklar ve vücudunda yaralar meydan geldi. Durumu gören vatandaşların Büyükşehir'i aramaları ile birlikte ekipler hızlıca olay yerine giderek kaplumbağayı Geçici Hayvan Bakımevine götürdü. Veteriner Hekimler tarafından yapılan cerrahi müdahale sonucunda kaplumbağanın kabuğunda meydana gelen kırıklar ve kanamaların olduğu bölgeler tedavi edilirken vücutta bulunan yabancı maddeler arındırıldı. Genel durumu iyi olan kaplumbağa kafes istirahatine alınırken tedavisinin tamamlanmasının ardından doğal ortamına salınacağı öğrenildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑