Yaşam

Muğla'da 'Oyuncak Kütüphanesi' miniklerin ilgi odağı oldu -

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kütüphane mantığı ile çocuklarda fırsat eşitliği yaratmak, her çocuğun oyuncağa erişebilmesi için Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi içerisinde hayata geçirdiği Oyuncak Kütüphanesi açılışı...

7 Haziran 2023 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 65 kez okunmuştur

Muğla'da 'Oyuncak Kütüphanesi' miniklerin ilgi odağı oldu -
Muğla'da 'Oyuncak Kütüphanesi' miniklerin ilgi odağı oldu -

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kütüphane mantığı ile çocuklarda fırsat eşitliği yaratmak, her çocuğun oyuncağa erişebilmesi için Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi içerisinde hayata geçirdiği Oyuncak Kütüphanesi açılışının yapıldığı 29 Nisan’dan bu yana miniklerin ilgi odağı oldu.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Kütüphanesi açıldığı günden bu yana çocukların ilgi odağı oldu.

 

Bugüne kadar 137 üye kaydı yapılan oyuncak kütüphanesinde 305 ödünç oyuncak verildi ve 250 aile de kütüphane hakkında ayrıntılı bilgi almak, kütüphaneyi gezmek için ziyarete geldi. Oyuncak Kütüphanesi ayrıca 8 farklı etkinliğe ev sahipliği yaptı ve bu etkinliklerde 140 çocuğu ağırladı. 76 aile ve çocuğa da psikolojik danışmanlık hizmeti verildi.

Hafta içi 08.00-18.00 arası faaliyette olan Oyuncak Kütüphanesi daha fazla çocuğa ulaşmak için vatandaşlardan gelecek oyuncak bağışlarını bekliyor. Oyuncak bağışı yapmak isteyen vatandaşların 444 48 01 Çağrı Merkezi’ni araması ya da Fethiye, Ortaca, Marmaris, Menteşe, Milas ve Bodrum’da Büyükşehir Belediyesi sosyal hizmetler birimine oyuncakları bırakması yeterli olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑