whatsapp

Yaşam

Muğla’dan yangın mağdurlarına destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yangından etkilenen vatandaşlara desteğini sürdürüyor.   MUĞLA (İGFA) - Yangınlar nedeniyle maddi kayıp yaşayan vatandaşlara Muğla Büyükşehir Belediyesi orman yangınlarından etkilenen 165 mahallede, 2 bi...

17 Ağustos 2021 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 257 kez okunmuştur

Muğla’dan yangın mağdurlarına destek
Muğla’dan yangın mağdurlarına destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yangından etkilenen vatandaşlara desteğini sürdürüyor.  

MUĞLA (İGFA) - Yangınlar nedeniyle maddi kayıp yaşayan vatandaşlara Muğla Büyükşehir Belediyesi orman yangınlarından etkilenen 165 mahallede, 2 bin 526 haneye, 4 bin 672 gıda kolisi, 2 bin 357 adet hijyen kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

Gıda ve hijyen desteğinin yanı sıra beyaz eşya ve ev eşyaları dağıtımı da yapılırken, hayvanlar için 185 ton kaba yem(Yonca ve Saman), 130 ton Yem (Süt yemi, besi yemi, buzağı yemi ve silaj) desteği sağlandı. Büyükşehir ekipleri ayrıca kişisel ihtiyaçlar, psikolojik destek gibi birçok farklı konuda vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Başkan Gürün; “Birlikte aileyiz birlikte Türkiye’yiz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ülkemizin salgın, yangın ve sel felaketleri ile boğuştuğunu, bugünlerde birlik, beraberliğin önemli olduğunu söyledi ve Büyükşehir ailesi olarak tüm güçleriyle yaraları sarmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Gürün, bir kez daha destek gönderen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑