whatsapp

Güncel

Muğla Marmaris depremzedeler için tek yürek oldu -

Son yüzyılın en büyük doğal afeti olan Kahramanmaraş - Gaziantep - Hatay Depremi sonrası Muğla’nın Marmaris ilçesi depremzedelere destek içintek yürek oldu.Ata SEVGİ – AjansCANKA / MUĞLA (İGFA) - AFAD Koordinasyonuyla Marmaris Kaymakam...

8 Şubat 2023 Saat: 01:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 115 kez okunmuştur

Muğla Marmaris depremzedeler için tek yürek oldu -
Muğla Marmaris depremzedeler için tek yürek oldu -

Son yüzyılın en büyük doğal afeti olan Kahramanmaraş - Gaziantep - Hatay Depremi sonrası Muğla’nın Marmaris ilçesi depremzedelere destek içintek yürek oldu.

Ata SEVGİ – AjansCANKA / MUĞLA (İGFA) - AFAD Koordinasyonuyla Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SDYV) bünyesinde, Marmaris Karayolları Şefliği’nde oluşturulan Yardım Toplama Merkezi’nde son 24 saatte toplanan 5 kamyon bebek, çocuk, yaşlı yiyecekleri,  kışlık giyim malzemeleri, battaniyeler, konserve ve kuru gıdalardan oluşan yardım malzemeleri, deprem bölgesine gönderilmek üzere Menteşe’de oluşturulan Muğla Valiliği Yardım Toplama Merkezi’ne ulaştırıldı.

Marmaris SDYV sorumluluğunda devam eden yardım toplama kampanyası; 24 saat boyunca aralıksız devam ederken, destek vermek isteyen vatandaşlardan, kurum ve kuruluşlardan gelen yardımlar, önce kayıt altına alınıyor sonra çeşidine göre ayrılarak paketlenip gönderilmeye hazır hale getiriliyor.


https://youtu.be/cLJ14ekGiJQ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑