whatsapp

Yaşam

Naras köprüsüne sıcak asfalt -

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta Naras köprüsüne ve grup yolunun ihtiyaç olan bölümlerine sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi.ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yü...

23 Eylül 2023 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 93 kez okunmuştur

Naras köprüsüne sıcak asfalt -
Naras köprüsüne sıcak asfalt -

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta Naras köprüsüne ve grup yolunun ihtiyaç olan bölümlerine sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Manavgat’ın Oymapınar güzergahında bulunan ve çok sayıda mahallenin yanı sıra İbradı ilçesinin de geçiş güzergahında bulunan Naras Köprüsü yenilendi. 13 metre genişliğinde, 33 metre uzunluğunda olan yeni köprü kısa sürede tamamlandı. Naras Köprüsü’nde yaklaşık 23 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmasının ardından sıcak asfalt işlemi yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sıcak asfaltla kaplanan yolda sürücüler için güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑