whatsapp

Yaşam

NASRETTİN BAVAŞ ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Kars, Ardahan ve Iğdırlı Sanayici ve İşadamları (KAISİAD) Derneği Başkanı Nasrettin Bavaş'ın annesi Saadet Bavaş, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

12 Ocak 2017 Saat: 01:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.763 kez okunmuştur

NASRETTİN BAVAŞ ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
NASRETTİN BAVAŞ ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazına çok sayıda işadamı ve siyasetçi katıldı. Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset adamlarından biri olan KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş'ın annesi Saadet Bavaş vefat etti. Anne Bavaş’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çoban Mustafa Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba başta olmak üzere çok sayıda iş ve siyaset adamı, dostları da katıldı.

Cenazeye katılan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve iş adamları Derneği KAISİAD ve Gebze Kars Ardahan Iğdır illeri Kültür ve Dayanışma Derneği KAI Yönetimi ve üyeleri ile bölgede bulunan yöre derneklerin başkan ve yöneticileri Nasrettin Bavaşı bu acı gününde yanlız bırakmadı.

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑