whatsapp

Ekonomi

NAZER OTOMOTİV TAKSİCİ ESNAFINI AĞIRLADI

Bölgemizin Ford yetkili satış ve tamir servisi Nazer Otomotiv, geçtiğimiz hafta sonu yaptığı kahvaltılı etkinlikle taksicileri ağırladı.

8 Kasım 2016 Saat: 10:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.805 kez okunmuştur

NAZER OTOMOTİV TAKSİCİ ESNAFINI AĞIRLADI
NAZER OTOMOTİV TAKSİCİ ESNAFINI AĞIRLADI

Hafta sonu saat 09:00 ila 12:00 arası yapılan etkinliğe Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya’nın yanı sıra çok sayıda taksici esnafı da katıldı.

Bilindiği gibi taksici esnafı 4760 sayılı kanun gereğince özel tüketim vergisinden muaf edildi. Bu kapsamda yeni araç alacak, eski araçlarını değiştirecek taksici esnafına yönelik yapılan etkinlikte Ford Tourneo Courier başta olmak üzere diğer Ford araçları tanıtım ve test sürüşü yaptırıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinlikte katılan taksi esnafına canlı müzik eşliğinde kahvaltı ikramı yapıldı. Daha sonra araçlarını tanıtan Ford yetkili satış ve tamir servisi Nazer Otomotiv satış temsilcileri 4760 sayılı kanun gereğince yapılan indirim konusunda da bilgilendirme yaptılar. Ayrıca etkinliğe katılan taksi esnaflarının belirlediği bir katılımcı taksi esnafına da dört adet kış lastiği hediye edildi. Taksi esnafı yapılan etkinlikten son derece memnun kalırken bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑