whatsapp

Ekonomi

Nazer Plaza Törenle Açıldı

Gebze Nazer Plaza açılış töreni Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve bölge protokolünün yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

14 Kasım 2021 Saat: 14:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.053 kez okunmuştur

Nazer Plaza Törenle Açıldı
Nazer Plaza Törenle Açıldı

AÇILIŞ PROTOKOLÜN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Açılış törenine Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri,  Nazer Genel Müdürü Aykut Pektekin, Türkiye Peugeot Genel Müdürü İbrahim Anaç,  Türkiye Opel Genel Müdürü Alpagut Girgin, Türkiye Citroen Genel Müdürü Selen Akın, PSA Grup Türkiye Başkanı Olivye Korniyal, basın mensupları ve davetliler katıldı.

GENEL MÜDÜRLER OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜ ANLATTI

Nazer Genel Müdürü Aykut Pektekin’in açılış konuşmasıyla başlayan program; Türkiye Opel Genel Müdürü Alpagut Girgin, Türkiye Citroen Genel Müdürü Selen Akın, Türkiye Peugeot Genel Müdürü İbrahim Anaç’ın otomotiv sektörü hakkındaki bilgilendirme konuşmalarıyla devam etti.

VALİ YAVUZ, "İLİMİZ BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ "

Protokol konuşmalarının devam ettiği programda selamlama hitapları ile konuşmalarına başlayan Vali Seddar Yavuz, şunları kaydetti: “Öncelikle bilim, sanayi ve teknoloji merkezi, ilimizin dünya ile yarışan yüzü Kocaeli’mize hoş geldiniz. Hepinizin bildiği gibi pandemi ile mücadele ettiğimiz bu günlerde ülkemizde yatırımların hızla devam etmesi, özellikle yabancı sermayeli şirketlerin ilimizde yer araması ve bugüne kadar da 224 yabancı şirkete ev sahipliği yapmış olması, ilimizin ve ülkemizin önemini ve değerini arttırıyor. İlimizde yaklaşık 11 Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis Heyet Başkanı olarak gördüğüm tablo beni ziyadesiyle memnun ve mutlu ediyor. Türkiye özellikle pandemi sürecinde tedarik zinciri bakımından Avrupa’nın ve birçok ülkenin güvenli limanı haline gelmiş ve birçok yabancı firma Türkiye’ye daha fazla gelmek için çaba sarf etmiştir. Bütün muhataplarımıza diyoruz ki: ‘Türkiye’nin aydınlık geleceğine yatırım yapın. Birlikte çalışalım, birlikte üretelim, birlikte kalkınalım.’ Halen yeni genişleme alanlarıyla birlikte OSB alanlarını genişletiyoruz. Özellikle otomotiv alanı yüksek teknolojiye evrilmesi bakımından, ülkemiz açısından ve dünya açısından da önemlidir. Karbon salınımlarının azaltılması başta olmak üzere yapılan çalışmalar da elbette sizlerin katkısıyla daha iyi hale gelecektir. Çok değerli dostum, Arslanbey OSB Yönetim Kurulu Başkanımız bu daveti yaptığında büyük bir memnuniyet ve heyecanla geldim buraya. Çünkü kendisi başarılı bir iş adamıdır ve bugünde böylesine güzel bir tesis açmak suretiyle daha da başarılarına başarı katacağına gönülden inanıyorum. Genç girişimci kardeşlerimize başarılar diliyorum. Bu dönemde de yine artan yatırımlarla ülkemizin aydınlık geleceğini hep beraber inşa edelim diyorum. Bir kez daha hepinizi istihdama katkılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Açılışa katılan protokol ve davetliler, yeni araç modelleri hakkında bilgi aldı, yeni araçları yakından incelediler. Nazer Otomotiv tarafından verilen kokteyl davetlilerle protokolü bir araya getirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑