whatsapp

Ekonomi

NEREDE KAZANIYORSAN ORADA HARCA!

Gebze Genç Sanayici İş Adamları Derneği (GENÇSİAD), Gebze (Kimya) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM) ve Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

2 Eylül 2016 Saat: 12:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.801 kez okunmuştur

NEREDE KAZANIYORSAN ORADA HARCA!
NEREDE KAZANIYORSAN ORADA HARCA!

Gebze (Kimya) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM) Müdüresi Deniz Delioğlu ve Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ile görüşen 

Gebze Genç Sanayici İş Adamları Derneği (GENÇSİAD), Başkanı A.Lokman Kılıç, OSB yöneticileri ile görüş alış verişinde bulundu. GEBKİM'de kurulacak yeni okul hakkında GENÇSİAD yönetimini bilgilendiren GEBKİM Müdüresi Deniz Delioğlu, bu okulda öğrenim göreceklerin öncelikle Dilovası, Gebze ve Kocaeli’den olacağını ve mezun olacak öğrecilerinde GEBKİM'de faaliyet gösterecek fabrikalarda istihdam edileceğini söyledi. 

HEDEF GEBZE'YE KATMADEĞER KATMAK
Ziyarette konuşan GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A.Lokman Kılıç, göreve geldiklerinden beri söylemlerinin 'nereden kazanıyorsan orada harca' sözü olduğunu hatırlatarak, işadamları derneklerinin bölge OSB'leri ile devamlı irtibat halinde olmalarını ortak hedeflerinin istihdam, kalkınma ve ekonomik alanda beraber hareket etmelerinin aynı zamanda  sosyal hayat anlamında Gebze’ye faydalı olmak, fark yaratmak bunun içinde GEBKİM'le beraber kuracağını okulda bilinçli bireyler yetiştirmek, OSBlere tedarikçiler bulabilmek amaçlarının hep beraber Gebze’ye bir katmadeğer katmak olduklarını söyledi.

KILIÇ: GEBZE KABUĞUNA SIĞMIYOR
GENÇSİAD, GEBKİM'in ardından Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ise genç işadamlarının bir dernek altında buluşarak böyle hizmetler vermesinin çok önemli olduğunu kendilerinin de bu anlamda yola çıkmış GENÇSİAD'a destek olacaklarını ve hep beraber Gebze’ye hizmet edeceklerini söyledi. GENÇSİAD Başkanı Kılıç ise artık kabuğuna sığmayan bir Gebze’nin var olduğunu Gebze’nin ekonomik alanda hızla büyürken sosyal alanda bu büyümenin gerisinde olduğunu ve bunun içinde hedeflerinin hem ekonomik anlamda refah seviyesi yüksek, hem de sosyal yaşantı anlamında beklentileri karşılayacak bir kent olabilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑