İGF

Niğde'de 19 Mayıs törenleri renkli geçti -

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.Murat KARAKAYA/ NİĞDE İGFA- Kutlama programı, Niğde Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla ba...

19 Mayıs 2022 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 127 kez okunmuştur

Niğde'de 19 Mayıs törenleri renkli geçti -
Niğde'de 19 Mayıs törenleri renkli geçti -

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Murat KARAKAYA/ NİĞDE İGFA- Kutlama programı, Niğde Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden program Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda öğrenciler yaptığı gösterilerle devam etti. 

Öğrenciler tarafından jimnastik gösterileri yapıldı, halk oyunları oynandı, ok atışı gösterisi gerçekleştirildi.
Kutlama programı kapsamında konuşma yapan Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü yaptığı konuşmada; "19 Mayıs gençlik, gençlik de gelecek demektir.Türk genci, Türk İstiklali ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir" dedi.

Programa, Niğde Valisi Mustafa Koç, Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, Gençlik ve Spor Müdürü İlker Ötgünlü ve kurum yetkilileri, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑