whatsapp

Yaşam

Nilüfer'de yoga buluşmaları devam ediyor -

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği yoga eğitimleri Pancar Deposu’nda devam ediyor. Mayıs ayı boyunca her hafta salı günleri düzenlenecek yoga etkinlikleri daha önceden kayıt yaptıran bütün kadınlara açık olacak.BURSA (İGFA) - Nilüfe...

7 Mayıs 2024 Saat: 14:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 48 kez okunmuştur

Nilüfer'de yoga buluşmaları devam ediyor -
Nilüfer'de yoga buluşmaları devam ediyor -

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği yoga eğitimleri Pancar Deposu’nda devam ediyor. Mayıs ayı boyunca her hafta salı günleri düzenlenecek yoga etkinlikleri daha önceden kayıt yaptıran bütün kadınlara açık olacak.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pancar Deposu, yoga buluşmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği yoga etkinlikleri Mayıs ayı boyunca her hafta salı günleri tüm kadınlara açık olacak.


Yoga buluşmalarının ilki Pelin Arı Çekiç eğitmenliğinde gerçekleşti.  Nilüfer’in farklı mahallelerinden yaklaşık 50 kadının katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.  Matlarını alıp gelen kadınlar, nefes kontrolüyle egzersiz ve meditasyon yaptı. Ücretsiz gerçekleştirilen yoga buluşmaları, salı günleri  10.30 - 11.30 saatleri arasında Pancar Deposu’nda yapılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑