whatsapp

Eğitim

Öğrenciler “Sağlıkçılara Nefes Ver” di

Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Ebru Yallıkurt İğit tarafından yürütülen “Sağlıkçılara Nefes Ver” isimli e twinning projesinde öğrenciler anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Pandemi sürecinde çok yoğun günler geçiren sağlık çal

11 Haziran 2021 Saat: 23:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.801 kez okunmuştur

Öğrenciler “Sağlıkçılara Nefes Ver” di
Öğrenciler “Sağlıkçılara Nefes Ver” di

Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Ebru Yallıkurt İğit tarafından yürütülen “Sağlıkçılara Nefes Ver” isimli e twinning projesinde  öğrenciler anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Pandemi sürecinde çok yoğun günler geçiren sağlık çalışanlarını unutmadılar.

GEBZE ZÜBEYDE HANIM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ  “SAĞLIKÇILARA NEFES VER” Dİ

Okulun Fen Bilimleri Öğretmeni Ebru Yallıkurt İğit tarafından yürütülen “Sağlıkçılara Nefes Ver” isimli e twinning projesinde  öğrenciler anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Pandemi sürecinde çok yoğun günler geçiren sağlık çalışanlarını unutmadılar.

SAKSILARA EKİP, SEVGİ VE İLGİYLE BÜYÜTTÜLER 

Projeye; Türkiye’den 7 farklı şehirden, 10 farklı okuldan, 119 öğrenci katıldı. Her okul öğrencileri atık kağıtlardan tohum bombaları hazırladılar. Her okul hazırladıkları tohum bombalarını projede bulunan başka bir okulun öğrencilerine hediye gönderdi. Öğrenciler tohum bombalarını yetiştirmek üzere atık malzemelerden saksılar tasarladılar. Ziraat mühendisinden aldıkları bilgiler ışığında tohum bombalarını tasarladıkları saksılara ekip, sevgi ve ilgiyle büyüttüler. 

BÜYÜTTÜKLERİ ÇİÇEKLERİ SAĞLIKÇILARA HEDİYE ETTİLER

Öğrenciler büyüttükleri çiçeklerini, yazdıkları teşekkür mektuplarıyla  birlikte Arapçeşme Aile Sağlığı Merkezi’ndeki sağlık çalışanlarına ve   Eczacı Semiha Okay’a  hediye ettiler.

SAĞLIKÇILARDAN EBRU ÖĞRETMEN'E TEŞEKKÜR

Arapçeşme Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Abdurrahman Koçalioğlu  “ Öğrencilerimizin bu şekilde anlamlı bir projeye imza atması hepimizi çok mutlu etti. Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencilerine ve projeyi yürüten Öğretmenimiz Ebru Yallıkurt İğit’e tüm sağlık çalışanı arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Bize çok güzel bir gün yaşattılar. “ dedi. 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑