whatsapp

Eğitim

OKULLARA YENİ MÜDÜRLER ATANDI

Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca’da boş olan okullara yeni müdürler atandı. Gebze’de 7 okula müdür ataması gerçekleştirildi. Bazı eğitimciler ise atamaların hep bir sendikaya yakın isimler olduğuna dikkat çektiler.

13 Eylül 2017 Saat: 20:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.707 kez okunmuştur

OKULLARA YENİ MÜDÜRLER ATANDI
OKULLARA YENİ MÜDÜRLER ATANDI

Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca’da boş olan okullara yeni müdürler atandı.  Gebze’de 7 okula müdür ataması gerçekleştirildi. Bazı eğitimciler ise atamaların hep bir sendikaya yakın isimler olduğuna dikkat çektiler.

Kocaeli genelinde ve Gebze’de okullarda yeni müdür görevlendirilmeleri yapıldı. 59 müdür, boş bulunan görevlere atandı. Yeni müdürlerin atandığı okullar ise şöyle:

GEBZE; Aycan Çamlıbel Çolakoğlu MTAL, Muharrem Karakoç Ali Nuri Çolakoğlu MTAL, Ayşegül Turan Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Abdülmecit Dedeoğlu Balçık İO, Gayrettepe Rotary İO Zakir Cantenur Bayrak Şükran Kayabay Anaokulu, Aliye Demir Gebze Anaokulu, Mustafa İşlek RAM  

ÇAYIROVA; Özer Güngören Şehit Özcan Küçükçolak AL, Zeki Tuncer Çayırova Kız İmam Hatip Lisesi, Salih Çeğil Akşemsettin İmam Hatip OO, Durali Aydoğmuş Şekerpınar İmam Hatip OO, Sevinç Can, Şekerpınar TOKİ Anaokulu.  

DİLOVASI; Selami Tuğlacı Dilovası MTAL, Mustafa Aykut Mehmet Zeki Obtan OO, Alper Tuncel, Akşemşettin İO, Kemal Şahin Çerkeşli Nuh Çimento İO, Hasan Tekin Dilovası İO.  

DARICA; Ekrem Becerikli İMKB Darıca MTAL, Fatma Karaca Menekşe Anaokulu.  

Bazı eğitimciler ise atamaların ideolojik olduğunu, tüm atamaların AK Parti’ye yakın bir sendikaya üye olan müdürlerden oluştuğuna dikkat çektiler. Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ise müdür atamalarının il mili eğitim müdürlüğü ve valilik onayında olduğuna dikkat çekti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑