Eğitim

Ön lisans öğrencisine TÜBİTAK piyangosu

Üsküdar Üniversitesi’nin TÜBİTAK’tan ön lisans programlarının 2209-A kapsamında proje alabilmek için başvuruya dahil olduğunu belirten SHMYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan, ön lisans öğrencilerinin de proje başvurusunda bulunma avan...

11 Ağustos 2021 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 348 kez okunmuştur

Ön lisans öğrencisine TÜBİTAK piyangosu
Ön lisans öğrencisine TÜBİTAK piyangosu

Üsküdar Üniversitesi’nin TÜBİTAK’tan ön lisans programlarının 2209-A kapsamında proje alabilmek için başvuruya dahil olduğunu belirten SHMYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan, ön lisans öğrencilerinin de proje başvurusunda bulunma avantajına sahip olduğu müjdesini verdi.

İSTANBUL (İGFA) - Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu (SHMYO) ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan, sağlık hizmetleri yüksekokulunda eğitim görmenin avantajlarını değerlendirdi.

Doç. Dr. Mesut Karahan, “Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) olarak multidisipliner yaklaşımları benimseyen vizyonumuz ile öğrencilerimizin eğitim süreçlerinde sağlık bilimlerinin temeli olan insan sağlığına hizmet verebilecekleri gerekli donanımları kazandırmak hedefimiz" dedi.

Doç. Dr. Karahan, Üsküdar Üniversitesi’nin TÜBİTAK’tan ön lisans programlarının 2209-A kapsamında proje alabilmek için başvuruya dahil olduğunu belirterek “Senelerdir birçok fakültemiz ve enstitümüzde TÜBİTAK’ın çeşitli çağrı programlarına başvuru yapmış ve birçok başarı elde etmiş bulunmaktayız. Ancak bugüne kadar lisans eğitimi alan öğrencilerimiz 2209-A çağrılarına başvurabiliyordu artık ön lisans programına kayıtlı öğrencilerimiz de bu proje çağrısına başvurabilecek.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑