whatsapp

Eğitim

ÖZEL BİLGE’DE EĞİTİMDE 5.0 DÖNEMİ

Özel Bilge Eğitim Kurumları Koordinatörü Türker Gedik, endüstri 4.0 ile başlayan süreçte eğitimde 5.0 başlattıklarını ifade etti.

16 Şubat 2017 Saat: 10:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.602 kez okunmuştur

ÖZEL BİLGE’DE EĞİTİMDE 5.0 DÖNEMİ
ÖZEL BİLGE’DE EĞİTİMDE 5.0 DÖNEMİ

 Özel Bilge Okulları Kurucusu kurucu ve yöneticilerinin katıldığı basın toplantısına; Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt ve eşi Canan Kurt, Okul Koordinatörü Türker Gedik, Anadolu Lisesi Müdürü Gürbüz Okta, Ortaokul ve İlkokul Müdürü Nuray Bora, Anaokulu Müdürü Seçil Seydioğlu katıldı. Toplantıda ilk olarak Özel Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt; “Bilge Okulları olarak 20 yılımızı kutluyoruz.  Bu 20 yılda hedefleri olan ve bu hedefleri gerçekleştirmek için yolumuza devam ediyoruz. Bilgi çağındaki bu yüzyılda ilerde de bu kampusları büyüterek sadece milletini ve ülkesi düşünen nesilleri yetiştirmek istiyoruz. Bu eğitim kurumları bizim değil bu ülkenin. Hedefimizde bu bölgede çok kısa sürede bir meslek yüksekokulu var” dedi.

“EĞİTİMDE 5.0 DÖNEMİ BAŞLATTIK”

Özel Bilge Okulları Yeni Genel Koordinatörü Türker Gedik ise; “Bilge Okulları olarak bir misyon ve sorumluluğumuz var. Milli ve ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştirmek. Yetiştirmediğimiz bireylerin bir marka olmasını istiyoruz. Bir ortak akılla yönetim kadrosu oluşturduk. 2017-18 vizyonunda eğitim anlayışımız eğitim 5.0. Endüstri 4.0 artık hayatımızın akışını değiştiriyor. Eğitim 4.0 olarak düzenleniyor. Biz bir adım öteye giderek eğitim 5.0 diyoruz. Bilgi iletişimi teknolojilerini çok iyi kullanan bireylere ihtiyaç var. Bunun için bizler eğitimde 5.0 başlattık. Ortak akılla eğitim 5.0 kurguladık. Beş ana başlıkta bir çalışma yapıyoruz. Medya ile ortak proje geliştirmeye açığız.” Dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑