whatsapp

Siyaset

Prof.Kesemenli’den CHP İlçe Başkanlarına Ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlarını ayrı ayrı ziyaret etti.

14 Mart 2023 Saat: 14:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.702 kez okunmuştur

Prof.Kesemenli’den CHP İlçe Başkanlarına Ziyaret
Prof.Kesemenli’den CHP İlçe Başkanlarına Ziyaret

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi, bölgemizin tanınmış bilim insanlarından Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli,  Milletvekilliğine müracaat etmek için görevinden istifa ettikten sonra hasta ve hasta yakınlarıyla buluşmalarına devam ederken, CHP ilçe başkanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

 

ÇAYIROVA, GEBZE VE DARICA İLÇE BAŞKANLARINA ZİYARET

Hekimliğinin yanı sıra milletvekili seçilmesi halinde siyasi kimliği ile ülkemize ve yaşadığı bölge halkına daha iyi hizmet etmek için kolları sıvayan Porf. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş’i, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ı, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ı ilçe başkanlıklarında ziyaret etti. Kesemenli, ilçe başkanlarıyla bilgi alışverişinde bulunarak milletvekili aday adayı olduğu konusunda açıklamalarda bulundu. Prof.Dr. Kesemenli’nin ilçe başkanlarıyla görüşmelerine ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

İLÇE BAŞKANLARI BAŞARI DİLEDİ

CHP Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş, Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş Prof.Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli’ye ”Ülkemize, milletimize ve Partimize hayırlı olsun başarılar diliyoruz” diyerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

ÜLKEMİN VE PARTİMİN HİZMETİNDE OLACAĞIM

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli, ziyaretlerinde, “Ülkemizin yaşadığı sıkıntılardan millet olarak kurtulmak için partimizin programları kapsamında çalışarak hizmet etmek,  bölgeme, halkına onlardan biri, sorunları birlikte yaşamış kardeşiniz olarak katkı sunmak istiyorum. Bu seçimlerin hepimizin yaşadığı sıkıntılara son verileceği bir dönem olmasını diliyorum” dedi.

 

KESEMENLİ KİMDİR?

Cumhuriyet Halk Partisi CHP’den Kocaeli Milletvekilliği aday adayı olan Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli,  geçmiş dönemlerde CHP İzmit ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde  bulundu,  aktif siyasi çalışmalarda ve önemli projelerde yer aldı. Kocaelispor’un uzun yıllar doktorluğunu da üstlenen Kesemenli,  Gebze Merkez ve Beylikbağı Sağlık Ocağında uzun yıllar doktor olarak çalıştı.  Bölge insanlarıyla içiçe bir çalışma dönemi yaşayan, Kalça ve Omuz Cerrahisi CK Kliniği Başhekimi Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli, şimdi milletvekili olarak ülke ve bölge halkına hizmet etmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

www.yedincigunhaber  7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑