whatsapp

İGF

Sakarya Akyazı’da asfalt serimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Akyazı’da 6 mahalle ile birlikte ilçe merkezini sınır ilçe Hendek’e ulaşımı sağlayan ve yeni yüzüyle ilçe trafiğini rahatlatacak olanPazarköy Caddesi baştan sona yenilendi, asfalt serim işlemi başlad...

5 Ağustos 2021 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 163 kez okunmuştur

Sakarya Akyazı’da asfalt serimi
Sakarya Akyazı’da asfalt serimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Akyazı’da 6 mahalle ile birlikte ilçe merkezini sınır ilçe Hendek’e ulaşımı sağlayan ve yeni yüzüyle ilçe trafiğini rahatlatacak olanPazarköy Caddesi baştan sona yenilendi, asfalt serim işlemi başladı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin kalbinden geçen ana caddelerin yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda kentin en büyük ilçelerinden biri olan Akyazı’da, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOL-BAK)  ekipleri ilçe trafiğini rahatlacak bir çalışma yürütüyor.İlçede Alaağaç, Kuzuluk, Güzlek, Yeniköy, Harunusta ve Hasanbey Mahallelerini birbirine bağlayan Pazarköy Caddesi’nde alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

İlçeyi aynı zamanda sınır ilçe olan Hendek’e bağlayan caddenin kaldırımları yenilendi ve bu sabah itibariyle asfalt serim işlemine başlandı. Çalışma tamamlandığında yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda olan caddeye 5 bin 500 ton asfalt serimi yapılmış olacak. İşlem bittiğinde Akyazı’nın ulaşım ağı büyük bir konfora kavuşacak. Ulaşım personelinin tam kadro olarak görev yaptığı bölgede çalışmanın bu hafta tamamlanacağı ve caddenin trafiğe açılacağı belirtildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑