whatsapp

Yaşam

Sakarya’da İl Ormanı sezonun gözdesi olacak

Sakarya Büyükşehir’in yenileme çalışması kapsamında İl Ormanı Tabiat Parkı’nın ulaşım yolları, piknik ve oyun alanları yenilendi, araç kapasitesi 3 katına çıktı. SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki...

3 Ağustos 2021 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 222 kez okunmuştur

Sakarya’da İl Ormanı sezonun gözdesi olacak
Sakarya’da İl Ormanı sezonun gözdesi olacak

Sakarya Büyükşehir’in yenileme çalışması kapsamında İl Ormanı Tabiat Parkı’nın ulaşım yolları, piknik ve oyun alanları yenilendi, araç kapasitesi 3 katına çıktı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki sosyal donatıalanlarını sezona hazırlıyor.  Bu program kapsamında yenileme-düzenleme çalışmalarının yapıldığı Büyükşehir İl Ormanı Tabiat Parkı yepyeni bir kimliğe kavuştu.Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi(YOL-BAK) ekipleri, mesire alanında içinden geçen tüm ulaşım yollarını sil-baştan asfaltladı.

Parkın giriş noktasından itibaren toplamda 3 kilometrelik alan asfaltlandı, yollar ve çevresinde bulunan alanlar 5 bin 234 ton temel malzemesi yerleştirildi.Ayrıca şehrin doğal cenneti olarak nitelendirilen mesire alanındaki oyun alanları, piknik alanları ve bungalov evler de çalışmalar kapsamında yenilendi. Yol yenileme çalışması kapsamında ulaşım için kullanılan alan genişledi ve mesire alanında 350 olan araç alım kapasitesi 3 kat artarak 1000’e yükseldi.

İşletmeciliği bir süredir BELPAŞ tarafından yürütülen İl Ormanı’nın sezonun en gözde mekanı olacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, sezonun gözde mekanının İl Ormanı Tabiat Parkı olacağını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑