whatsapp

Yaşam

Sakarya’da kadınlara özel sosyal tesise yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaali Sahili’nde kadınlara özel olarak inşa ettiği Kocaali Sosyal Tesisleri 1 ay gibi kısa bir sürede ilimiz ve bölge illerden gelen 11 bin 308 kadını ağırladı. SAKARYA (İGFA) -Sakarya Büyükşehir ...

12 Ağustos 2021 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 239 kez okunmuştur

Sakarya’da kadınlara özel sosyal tesise yoğun ilgi
Sakarya’da kadınlara özel sosyal tesise yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaali Sahili’nde kadınlara özel olarak inşa ettiği Kocaali Sosyal Tesisleri 1 ay gibi kısa bir sürede ilimiz ve bölge illerden gelen 11 bin 308 kadını ağırladı.

SAKARYA (İGFA) -Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali Sahil bölgesinde kadınlara özel olarak inşa edilen Kocaali Sosyal Tesisleri Sakaryalı kadınların en çok tercih ettiği mekanlardan biri oldu.  

7 Temmuz Çarşamba günü yeni sezonunun açıldığı tesisi bir ay gibi kısa sürede 11 bin 308 kadını misafir etti. Tesiste Sakarya’nın yanı sıra bölge illerden de binlerce misafir geldi.Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olma özelliği taşıyan ve Pazartesi günleri kapalı olan tesisimiz haftanın 6 günü 09.00 - 18.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kadınlara özel, etrafı tamamen kapalı olan plajda cankurtaran ve sağlık ekipleri görev yapıyor. Sosyal tesiste ise yeme-içme ve diğer tüm konularda hizmet yer alıyor.

Kocaali Sosyal Tesisleri ile ilgili BELPAŞ’tan yapılan açıklamada, kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiş olan tesiste özveriyle çalışan ekibin konuklara hak ettiği hizmeti layığıyla sunmaya devam edeceğini söyledi.

20 bin metrekarelik alanda, yürüyüş alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunan tesislerimiz de ayrıca sıcak ve soğuk yemek servislerinin yanı sıra aperatif yemek tercihi hizmeti sunulmakta.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑