İGF

Sakarya Erenler’de üst yapı çalışmalarında sona gelindi

Sakarya'da Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının bir yenisini Bağlar Caddesi’nde gerçekleştiriyor. SAKARYA (İGFA) - Erenler ilçesinden Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımlar...

3 Ağustos 2021 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 615 kez okunmuştur

Sakarya Erenler’de üst yapı çalışmalarında sona gelindi
Sakarya Erenler’de üst yapı çalışmalarında sona gelindi

Sakarya'da Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının bir yenisini Bağlar Caddesi’nde gerçekleştiriyor.

SAKARYA (İGFA) - Erenler ilçesinden Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımları rahatlatacak Bağlar Caddesi’nin altyapı çalışmaları tamamlanırken üstyapı çalışmalarında ise sona gelindi. Başkan Ekrem Yüce, “Kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Yenilenen alt ve üst yapısıyla şehrimize yeni bir arter kazandırıyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Erenler ilçesinden hastane ulaşımına rahatlık getirecek Bağlar Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında 1 kilometrelik kanalizasyon altyapısı yenilenirken üstyapı çalışmalarında ise gidiş ve geliş olmak üzere toplam 3 bin metrelik güzergahta 5 bin 500 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Cadde yenileme çalışmaları kapsamında Sağlık Caddesi, Türbe Caddesi ve Bağlar Cami’yi Bağlar Caddesi’ne bağlayacak 3 yeni kavşak inşa edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑