whatsapp

Güncel

Şayir, Türkiye’ye örnek tesisin temelini attı

Dilovası Belediyesi ile KMC Grup’un iş birliği ile projelendirilen Ahmet Eren, Huriye Eren Huzur Evi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi

17 Ağustos 2022 Saat: 10:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 331 kez okunmuştur

Şayir, Türkiye’ye örnek tesisin temelini attı
Şayir, Türkiye’ye örnek tesisin temelini attı

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER : Özden DEMİRCİ



DİLOVASI’NDA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK BİR MERKEZİN TEMELLERİ ATILDI.

Ahmet Eren, Huriye Eren Huzur Evi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evi Yerleşkesi’nin temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, KMC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, Dilovası’nın siyasi partilerinin ilçe başkanları, kurum müdürleri ve çok sayıda Dilovalı katılım gösterdi. Programın açılış konuşmasını yapan KMC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eren, “2005 yılından beri Kocaeli’nde ticarete devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl GTÜ’ye makine mühendislerinin çalışacağı bir prototip yaptık ve teslim ettik. Hamza başkana bu projemizden söz ettik ve muhteşem bir yer tahsis etti bu güzel eser için” diye konuştu

 “BU PROJE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK ”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Rabbim bizleri utandırmasın. Ziya ağabeyim hayırda yarışıyor. Rabbim sizin gibi kıymetli büyüklerimizin sayısını arttırsın. Biz halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla yola çıktık. Tüm arkadaşlarımız Dilovası’na hizmet etmek için canla başla çalışıyor. Her eve dokunuyoruz. Gençlere tablet dağıttık. İnşallah bu proje yaygınlaşıp Türkiye’ye örnek olacak” diye konuştu.

“YAŞLI VE ÖZEL İNSANLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Her ilçemizde çok sayıda hizmeti hayata geçiriyoruz. Kocaeli genelinde 250 eser hayata geçirdik. Bir güzel müessesenin hayırlarla dualarla temelinin atılması güzel. Dünyada bu kadar sıkıntı devam ederken bölgede sanayimizin istihdamı artıyor. Yaşlı insanlarımıza ve özel çocuklarımıza burada yapılacak hizmet ne kadar kıymetli. Rabbim bu ülkeye çivi çakan herkesin elini güçlendirsin” açıklamasında bulundu.

“HAMZA BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, “İçinde bulduğumuz alanının hemen yanına yeni şehir inşa edilecek. Burada tam anlamını bulmuş bir hizmet yapılacak. Bu projeyi hayal eden ziya bey ve ailesine çok teşekkür ediyoruz. 13 yıldır yerel yönetimlerde bu ilçede AK Parti var. Ben Hamza başkanımıza yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum.

“300 MİLYONLUK YATIRIM VAR”

Altyapıda Kocaeli’nin en iyi ilçesi Dilovası. Burada başımızın tacı büyüklerimize hizmet edeceğiz. Bu merkez hizmet ettiği anlamda Türkiye’de ilk örnek olacak. Allah ziya bey gibi hayırseverlerin sayısını arttırsın. Şu an Dilovası’nda 300 milyonluk yatırım var. Size hizmet etmekten onur duyuyoruz. Biz aynı zamanda gönül coğrafyamıza hizmet ediyoruz. Bu kahraman milletimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Program edilen duanın ardından, protokol üyelerinin temel harcı için butona basmasıyla sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑