whatsapp

Güncel

SEDAŞ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR

SEDAŞ, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımların püf noktalarına kadar

15 Mart 2016 Saat: 23:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.117 kez okunmuştur

SEDAŞ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR
SEDAŞ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR

SEDAŞ’ın, elektrik dağıtım bölgesi içinde yer alan üniversitelerle birlikte başlattığı yarışma  projesinin memnuniyet verici olduğunu belirten Prof. Dr. Çakır, “SEDAŞ’ın öğrencilerimizle buluşması için bilişim teknolojilerini kapsayan projelerinizi paylaşacağınız panelde SEDAŞ yöneticilerini üniversitemizde misafir etmekten onur duyacağız. Kocaeli Üniversitesi olarak SEDAŞ’ın yürüttüğü iletişim çalışmalarını sonuna kadar destekliyoruz. Öğrencilerimize katma değeri yüksek olacak olan bu yarışma ve  SEDAŞ’ın projelerini de daha yakından tanımaları için düzenlenen panel de öğrencilerimiz için iyi bir fırsat olacaktır.” dedi.

 

SEDAŞ, elektrik dağıtım sektöründe faaliyet alanını kapsayan Doğu Marmara’da yer alan 4 İlde, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla başlattığı, “Proje Fikri Yarışması” için Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) yöneticileri ve öğrencilerle bir araya geliyor.

 

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı’na Bilgilendirme ve Organizasyon Ziyareti

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı, üniversite öğrencilerine proje üretmeyi teşvik etmeyi amaçlayan “Proje Fikri Yarışması” hakkında bilgi vermek üzere Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı’nı ziyaret etti. Projenin yürütme kurulu ile değerlendirme kurulunun oluşturulması ve akademik takvime göre yarışma takviminin hazırlanması ile ilgili detayları Prof. Dr. Bekir Çakır’a aktaran SEDAŞ yöneticileri, rektör yardımcısının makamında ağırlandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑