Güncel

SELAMİ ÇAKIR’A BÜYÜK GÖREV

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında, Dünyaca ünlü futbolcuların, Türk karması ile 16 Temmuz'da Antalya Arena'da yapacağı özel karşılaşmada Çayırova Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Selami Çakır

3 Temmuz 2016 Saat: 12:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.706 kez okunmuştur

SELAMİ ÇAKIR’A BÜYÜK GÖREV
SELAMİ ÇAKIR’A BÜYÜK GÖREV

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında, Dünyaca ünlü futbolcuların, Türk karması ile 16 Temmuz'da Antalya Arena'da yapacağı özel karşılaşmada Çayırova Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Selami Çakır'a bu büyük organizasyonda Protokol Sorumlusu ve Koordinatör olarak görev verildi.

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCULAR KATILACAK

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında, Rihanna, Neymar, Suarez, Maradona Benzama, Drogba, Puyol, Okocha, Xavi, Essien, Demba Ba, İniesta, Mourinho, Messi, , ve Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcu Antalya'ya gelecek.

TÜRKİYEDE BİR İLK

Afrikada futbolu bir sosyal entegrasyon aracı olarak kullanarak, çocukların eğitimi, meslek edinme ve gelişimiyle ilgili bir dizi projeye imza atan Samuel Eto'o, Türkiye'de de bir ilki gerçekleştirecek.

Eto'o aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan'ın da bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getirecek.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Dünyaca ünlü futbolcular, Türk karması ile 16 Temmuz'da Antalya Arena'da özel bir maç yapacak. Karşılaşmanın biletleri www.biletix.com ve www.aerobilet.com.tr adreslerinden 5 ayrı kategoride satışa sunuldu.

KOCAELİ'YE ANLAMLI GÖREV!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı desteğiyle oynanacağı belirtilen ve Türk turizmi açısından çok önemli bir etki oluşturacağı öngörülen karşılaşmayı, 33 bin kişinin izlemesi bekleniyor. Çayırova Belediyesi bir önceki Özel Kalem Müdürü Selami Çakır'a bu büyük organizasyonda Protokol Sorumlusu ve Koordinatör olarak görev verildiği gelen bilgiler arasında. Gelecek olan starların ve dünyaca ünlü futbolcuların tüm sorumluluğu Kocaeli'nden birisine verilmesi herkes tarafından mutlulukla karşılandı.

"2 MİLYAR LİRALIK EKONOMİ OLUŞTURACAK"

Konuk futbolcuların oluşturacağı Eto'o Charity All Star ve Türk yıldızların oluşturacağı Turkish Star takımları arasında, 16 Temmuz'da oynanacak karşılaşmayı pek çok ülke televizyonu da canlı olarak yayınlanacak.

Etkinlik kapsamında 15 Temmuz akşamı Regnum Carya Golf & Spa Resort'da bir gala düzenlenecek. Tüm futbolcular ve konuklar, G20 Liderler Zirvesine de ev sahipliği yapan Regnum Carya Golf & Spa Resort'da konaklayacak.

Açıklamaya göre, Antalya ve Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir fırsat olacak etkinliğe katılanların sayısı, özellikle yabancıların aileleriyle birlikte gelmeleri halinde 120 bine ulaşacak. Ziyaretçilerin konaklama, ulaşım, yeme-içme ve eğlence giderleriyle Antalya'da yaklaşık 2 milyar liralık bir ekonomi oluşturması bekleniyor.

 

ÖZEL HABER :

YEDİNCİGÜNHABER-ÖZDEN DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑