whatsapp

Güncel

Şener GYD Turnuvasında Şampiyon Gebze Birlik Spor

Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası, final maçında, futbol ve siyaset dünyasının yıldızlarını bir araya getirdi. Final karşılaşmasının kazananı Gebze Birlik Spor FK oldu.

18 Eylül 2022 Saat: 23:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 365 kez okunmuştur

Şener GYD Turnuvasında Şampiyon Gebze Birlik Spor
Şener GYD Turnuvasında Şampiyon Gebze Birlik Spor

TSE yerleşkesinde herçekleşen finalin gala gecesine bölgemizin devlet erkanının yanısıra siyaset ,iş  ve spor camiasının tanınmış isimlerinin bir araya geldiği finalde, yöresel dernekler ve  federasyonların  başkanları ile STK temsilcileri de hazır bulundu.  Avrupa gol kralı, eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın ilk vuruşuyla başlayan final maçını çok sayıda davetli izledi..

FİNAL GECESİNE YOĞUN İLGİ

Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanığı , Gebze Birlik Spor Kulübü ve Tataroğlu Şirketler Grubu Başkanı Şener Yılmaz'ın açılış konuşmasıyla başlayan final gala gecesine; Avrupa gol kralı , eski milli futbolcu Tanju Çolak, Kocaelispor eski antrenörü  spor adamı Güvenç Kurtar,  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetim kurulu , CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ilçe yöneticileri, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve yönetim kurulu, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, Yeniden Refah Partisi Gebze  İlçe Başkanı  Engin Kılıç ve yöneticileri , İyi Parti Gebze İlçe Başkanvekli Köksal Demirkol, GEBZESİAD Başkanı Muhammed Demirtaş,Darıca Gençler Birliği eski Başkanı  Abdullah Örs, Marmara Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Çayirova Sivaslılar Dernek Başkanı Yunus Kale, Kocaeli Yozgatlılar  Fedarasyon Başkanı Tekin Baran, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar  Odası Başkanı Alper Demir, Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam,Dört Duvar Derneği Başkanı Özkan Yormaz, Artvinlilar Fedaerasyonu Başkanı Ayhan Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda iş insanı ve futbol sever katıldı.

YILMAZ, TURNUVA NEDENİNİ AÇIKALDI

Gebze Birlik Spor FK ile Külte Cıvata 'nın karşılaştığı finalde ilk konuşmayı yapan Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz, amaçlarının reklam değil futbol severlere unutamayacakları bir turnuva  kazandırmak olduğunu, bunun için maddi manevi hiç bir sorumluluktan kaçmadıklarını belirtirken, neden turnuvayı düzenlediklerini açıkaldı.

Yılmaz, ''Maç yapmak için , turnuvalara katılmak için İzmit'e, İstanbul'a gidiyorduk. Ve geç saatlerde evime dönüyordum. Birgün karar  verdim, kendimiz neden turnuva düzenlemiyoruz diye. Ve böylece başladık. İyi ki başlamışız. Çok ilgi gördük. Kavgasız , dövüşsüz, futbol üzerine kurulu güzel maçlar oynandı. Bu gecede final maçımız olacak. İyi olan, hak eden kazansın. Turnuvamıza sponsor olup destek veren herkese de teşekkür ediyorum. Aramızda olan, bu gece burada bulunan  her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' Turnuvamızda başından beri yer alan , centilmence top koşturan 30 takıma  şükranlarımı sunuyorum.' dedi.

GOL KRALI TEŞEKKÜR ETTİ

İrfan Yormaz'ın sunumuyla  gerçekleşen  gecenin en yoğun ilgi gören ismi ise Tanju Çolak oldu. Gol kralı, milli futbolcu Çolak ,  bugüne kadar böylesi  coşkulu , yüksek katılımlı ve şölen  havasında bir halı saha turnuvası görmediğini dile getirirken, Yılmaz ve ekibini kutladı. Çolak, gece boyunca 200'ün üzerinde katılımcıyla hatıra fotoğrafı çekildi ve kendisini turnuva ile buluşturan komite başkanı Fatih Soylu'ya teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑